Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (1 136)

plakát

Equalizer (2014) 

Velice překvapivý film s perfektně zahraným McCallem v podání Denzela Washingtona a příjemným zpestřením v podobě mé oblíbenkyně Cholë. Začátek se sice hooodně dlooouze a pozvolna rozjíždí, ale cca po půl hodince jsem se to filmu zažral každým kouskem těla a dosytosti jsem si ho užil.

plakát

Darwin (2009) (TV film) 

Popravdě jsem velmi zklamaný. Vzhledem k hodnocení, které tento dokument má, a také komentářům uživatelů, jak se konečně dozvěděli, jak to s tou Darwinovou evoluční teorií je, a že už v tom mají konečně jasno, jsem měl nejspíše přehnaně vysoká očekávání. I když je dokument celkem krátké stopáže, přesto mě nedokázal zaujmout a udržet pozornost. Nedozvěděl jsem se absolutně nic nového a většinu času jsem se nudil a říkal si, kdy už bude konec.

plakát

Honnold 3.0 (2012) 

7 000 stop (2 134m) za 18 hodin!!! To bych nedal ani pěcha po rovný cestě (jo, jsem línej, mám auto), natož solo lezením. Alex je neuvěřitelně inspirující člověk, z jehož výkonů (především lezení bez lana) se mi dělá šoufl jen, když se na to dívám.

plakát

WikiLeaks (2013) 

Obrovské zklamání. Čekal jsem, že mě film vtáhne a objasní mi celou problematiku týkající se WikiLeaks. Jak to vše fungovalo, jak co vzniklo, a tak podobně. Bohužel film je tak nešikovně zpracovaný - od scénáře, přes kameru, až po děj/příběh, že jsem se v podstatě nedozvěděl absolutně nic. Navíc jsem měl problém vůbec film dokoukat do konce.

plakát

Kouzlo měsíčního svitu (2014) 

Skvělá dobová hudba - jako bych hrál Mafii :)) - zajímavý neomletý děj, krásné kulisy a krajina Francie. Dobře zvolení herci. Především Emma Stone mě velice mile překvapila. No musel jsem dát plný počet, když píši komentář se samými superlativy.

plakát

The To Do List (2013) 

Jedna hvězda dolů za "scénu s MARS tyčinkou" - ta byla zbytečně sprostá a nechutná a vůbec se do filmu nehodila. Jinak jsem byl ale maximálně potěšen a především pobaven! Nevím čím to bylo - jestli jsem na ten film měl zrovna tu správnou náladu a rozpoložení a nebo mi prostě jen sedl, ale už pěknou dobu jsem se takto nebavil a nenasmál u nějaké komedie. Většina fórků (až na výše zmíněný) byla trefných, scénky zábavné, postavy mi tam taky seděly. Spokojenost. Kdo hledá nenáročnou "teen komedii", u které se zasměje, To Do List je přesně pro něj.

plakát

Mílový běh (2014) 

Pro mě celkem zbytečné ohrané sportovní drama, které se opět nevyhnulo klasickým zápletkám typu smrt někoho blízkého, problém v rodině, atd. Navíc běhu - který má být hlavním tématem - jsme se tam taky moc nedostali. Když k tomu přidám divně pojatý konec a fakt, že tento film ocení spíše rození běžci/atleti, sám se divím, že jsem hodnocení vytáhl na 1*.

plakát

Odhalení: Mimozemské spisy (2012) (seriál) odpad!

"Někteří odborníci věří. Podle této teorie...." alias JEDNA BÁBA POVÍDALA.

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) odpad!

Ač nerad, musím takto nízko. Pohádka na ČT1 se stala naší každoroční tradicí po štědrovečerní večeři. Tento rok byla však celá naše rodina obrovsky zklamána. Všichni jsme často jednohlasně křičeli "trapné". Rádoby akční dobrodružné scény byly spíše k smíchu. O zvláštních dialozích a celkově mluveném slovu jsme také značně pochybovali, vůbec to nebylo dobové a pokud se tady někdo snažil o moderní pojetí, hodně se mu to nepovedlo. Ještě jednou - velké vánoční zklamání.

plakát

Grinch (2000) 

Po dlouhé době jsem ho opět viděl, v HD kvalitě a v originálním znění. Zážitek naprosto odlišný - Jim Carrey je ve své roli perfektní.