Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (12)

plakát

Sedmilhářky (2017) (seriál) 

4* za seriál jako takový - příběh, herecké obsazení a 1* extra za hudbu!

plakát

Už teď mi chybíš (2015) 

Tak nějak tušíte, že děj ani zápletka vás nikterak nepřekvapí. Stejně je film velkým emočním zážitkem, protože je natočen autenticky, citlivě a opravdově. Možná vám trochu srovná priority... Film o silných poutech a o tom, že i po střepech se dá chodit lehce, když vás u toho drží za ruku ten pravý člověk.

plakát

Domácí péče (2015) 

Obdivuji míru humoru, která byla zvolena v tomto filmu. Celý dojem by se dal lehce pokazit, kdyby toto drama sklouzlo k tragikomedii. Tomu se naštěstí tvůrci citlivě vyhnuli a výsledkem je film, který se mě dotkl. Vede k zamyšlení jak zacházíme se sebou, svými vztahy a s okolním světem. Krásný herecký výkon Aleny Mihulové

plakát

Last Night (2010) 

Možná si řeknete, že na tom filmu nic není - děj předvídatelný, žádná extra akce nebo zvraty. Ne, o tom tenhle film vážně není. Jeho pravá síla a hloubka se ukáže ex post - když si uvědomíte, že nad ním přemýšlíte několik hodin i dní po tom, např. kdo se provinil víc?

plakát

Mother and Child (2009) 

Nic takové, co jsem od filmu dostala, jsem na jeho začátku ani zdaleka nečekala! Veliké a příjemné překvapení. Být matkou může být dar i prokletí. A život je holt někdy dost tvrdý...

plakát

Kravaťáci (2011) (seriál) 

První série - 80%, ovšem druhá série 100%! A všimněte si, jak geniální hudba je v každém dílu! Např. Lee Fields - Wish you were here...paráda!

plakát

Forrest Gump (1994) 

Má ještě smysl přidávat k tomuto filmu komentář? Právem nejoblíbenější film, se slzami dojetí i smíchu. Jak řekl jeden můj kamarád: "V tom filmu je vše!" Co víc dodat?

plakát

Obhájce (2011) 

Příjemný žánrový film, spíše na oddych. Za normálních okolností by ode mě dostal krásné 3 hvězdy. Ale mimo normální okolnosti byl Matthew McConaughey, který krásně zestárl a velice dobře se na něj dívá :)

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

Popravdě...nemám ráda horory! Ještě tak thriller, nejlépe psychologický...to zvládám! Ale horor s hektolitry krve, sekerami a motorovými pilami?! Tak tím mě nenadchnete. A přesto! Tenhle seriál mě oslovil! V půlce pilotu jsem ho vypla s tím, že na to přece já nemám žaludek...ale vydržela jsem to tak 5min! Prostě jsem musela vědět, co bude dál! Takže tvůrcům gratuluji! Podařilo se jim získat diváka, který se hned tak na nějaký horor dobrovolně nekoukne... :)

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Výborná oddychová podívaná! Plus bonus Ryan Gosling, tak z toho jsem nemohla oči odtrhnout! :) Ta hláška s Photoshopem byla na místě... ;)))