Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (139)

plakát

K zemi hleď! (2021) odpad!

Satira systému od lidí, kteří ten systém vytvořili. Samozřejmě zde dostáváme vysoce "nekorektní" kritiku pouze těch, kteří se kritizovat smějí.

plakát

Tři přání pro Popelku (2021) odpad!

Alhamdullilah Popelka. Turecký Björn a íránská královna. Jinak pokud zavádíme orientální reálie do norské krajiny bylo by vhodné Popelku třikrát denně mlátit a pustit ji maximálně do kuchyně. Lítání po zamrzlých pláních bez manžela je haram.

plakát

Nad ránem (2019) (seriál) odpad!

Woke sračka pro “mladé”, která ale ani ty mladé nebaví. Propagandistické dno, které už není schopné být aspoň cool, aby to někoho chytlo. N

plakát

Armáda mrtvých (2021) odpad!

Další zbytečný film z dnešní vlny korektních sraček. 10%

plakát

Rozparovač (2020) (seriál) 

Z Netflixu a jejich neustálého tlačení feminismu už jsem unavený. Každá série tím musí být pokažená. Také je zajímavé jak se tak nějak pozapomnělo na fakt, že Sutcliffe byl doma týraný právě svoji manželkou, což mělo velký vliv na jeho další chování. Nevadí on by to nebyl Netflix, aby v každé sérii něco nepřekroutil.  Dobré téma i zpracování pokažené v druhé půlce série.

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Povlečení z Ikey cením.

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) odpad!

"To protože jsem holka a holky nemůžou být zaklínači?!". How dare you?! Hned na začátek vás seriál ujistí, s čím máte tu čest a dokonce se to nezmění. Jako fanoušek jsem zhnusen a zklamán. Už mě tohle kur*ení všech těch úžasných světů, těmito moderními fašisty přestává bavit.