Reklama

Reklama

Nad ránem

(seriál)
  • USA Daybreak
Trailer 1
Drama / Fantasy / Mysteriózní / Horor
USA, 2019, 7 h 47 min (Minutáž: 39–50 min)

Předloha:

Brian Ralph (komiks)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(10)

Obsahy(1)

Flákač si užívá v postapokalyptickém Los Angeles. Snaží se najít dívku svých snů, přelstít tupé ghúly a nepřátelské gangy. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (56)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Daybreak predstavuje úplne dno, kam až sú liberáli ochotný zájsť so svojou propagandou. Ústrednými postavami sú šikanovaný chlapec, afroamerický homosexuál a samozrejme malé dievčatko ktoré miesto vlepovania srdiečok do denníka svojej kamarátky ovláda kvantovú fyziku tak ako nik iný na svete. Postavy čiernej farby pleti neustále oslovujú tie bielej farby pleti slovami ako biely odpad či biela špina. Ak by som mal viac voľného času chodiť po súdoch, dramaturga českej verzie Netflixu by som oficiálnou žalobou na oddelení policajného zboru obvinil zo šírenia rasovej neznášanlivosti, takto iba budem vystríhať známych, aby svojim deťom sledovanie tohto rasistického programu podľa možnosti nedoporučili. Príliš teplé, príliš rasistické. Dúfajme že sa Disney + a Apple TV v Európe uchytia čím skôr, aby liberálny fašisti z Netflixu boli donútený konečne začať produkovať programy, ktoré bude možné pozerať a ktoré divákom aj niečo dajú. Seriál vôbec nedokázal využiť potenciál postapokalyptického sveta a stratil sa niekde medzi romantickým seriálom, scifi o horor doslova iba na niekoľkých miestach zavadil. Je neskutočné, aké hlúposti dokážu baviť mladú generáciu a nechápem ani vysoké hodnotenie na rôznych filmových databázach, nielen na čsfd.Za veľké plus považujem že samotná facebookova fanpage Netflix cz/sk sa takejto sračke rozhodla nerobiť nijakú výnimočnú propagáciu, nakoľko aj medzi nimi sa zrejme nájde niekto so štipkou inteligencie a ľudskosti. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Zábavná postapo teenage dramedy. Především první polovina je naprosto excelentní, spousta povedenejch vtípků a nejrůznějších pěkných vtípků na úkor televizních formátů. Pak se to trošku jako příběhově dosere, a především osmá episoda mi přišla jako že někdo prohrál sázku se svojí holkou, a nechal ji natočit celou epku samotnou. Ale každopádně celkově další slušný Netflix zápich. ()

Reklama

Ironhead 

všechny recenze uživatele

Začalo to dost slibně, sice s ne moc originálním ale zábavným námětem, aby se z toho stala naprostá kravina s neustálým velmi otravným bořením čtvrté stěny, pak to začalo měnit kvalitu a styl tak často že to přestávalo dávat nějaký smysl a já jen zíral. Střídaly se tu skvělé okamžiky i ty úplně strašné plné klišé a to neustále dokola. Bylo hodně znát, že každý díl točil někdo jiný a zcela ve svém stylu. Poslední díl byl ultra úlet a kdyby to skončilo o dvě epizody dřív, bylo by to ais daleko lepší. aneb kdyby se celý seriál nesl v duchu E08 od Kate Herron, včetně jedné z nejtrapnější ale zároveň nejrealističtější teen sexuální scény ever, byl by výsledek za mě daleko kvalitnější. A nebo se to celé mělo držet mírně crazy postaopo stylu E01. Ale to střídání kvality a nálad a stylů během jedné série jetu opravdu šílené. Zachraňuje to tu alespoň spousta krásnejch a sympatickejch holek ;) ()

Olík 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postapokalyptický svět – z dospělých přihlouplý ghulýci – přeživší rozdělení do středoškolských skupinek…..nevážně se tvářící fantasy lomeno horor téma......tohle mám rád. První díl, druhý díl, třetí díl…….je to svěží, jeto vtipné, je to neokoukané, má to nadhled……a najednou koukáte a seriál si neví rady sám se sebou. Příběh jde do kopru, objevují se zmatečné linie (osmou epizodu jsem vůbec nepobral), začne se hrát na gender…..prostě se to nepodařilo udržet. Možná méně epizod, možná jako celovečerák, možná nevím co. ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

Horory často fungují jako komentář ke stavu společnosti a tohle komentuje mládež pro mládež, woke pro woke. Vzpomněl na komediální seriály jako Community nebo Due South, tady je taky hodně humoru až ve druhé nebo třetí vrstvě a musí se nad tím krapet přemýšlet. Náramně jsem se bavil. Hodně mě nezapadala osmá epizoda, ale po závěrečném finále se stejně ukázala jako vztyčený prostředníček dnešnímu modernímu "feminizmu". ()

Galerie (76)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama