Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (112)

plakát

Marťan (2015) 

Dokonalá one man show, Damon je film od filmu lepší a prostor si rozhodně zaslouží. Hodně "americká" pointa, ale kdo nečeká happyend?

plakát

O uloupené divožence (2007) (TV film) odpad!

Nejhorší pohádka, kterou jsem viděl. Zlodějskej hajzlík synáček pana krále ke štěstí přijde...Není to vtipné ani milé, spíš smutné.

plakát

Rebelka (2012) 

Krásná animace. Jinak recyklace Shreka a Jak vycvičit draka...

plakát

Mezi vlky (2011) 

Všechno ostatní je jen kulisa, na které se odehrává boj muže se sebou samým, s trpkou událostí v zádech, která jeho životu sebrala smysl. A přece vstříc smrti najednou nelze podlehnout. Linii odevzdání máme každý jinde...

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Jeden z nejlepších westernů, Russellovi záporná role svědčí, Baleovi zase ta ušlápnutá, ale odhodlaná. Souhlas s většinou, že závěr byl chováním postav podivný, ale s ohledem na celek se to dá odpustit.

plakát

Megamysl (2010) 

3* jsou málo, ale 4 už zase moc. Správně vyvážené, k dobrému konci nápadně směřující, zábavné a vtipné. Lepší než Já padouch.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Až na pár rádoby vtipných momentů, které vyzněly hluše a chabě se na to dá podívat, jednou...

plakát

Hunger Games (2012) 

Beru to jako předehru k dalším dílům, takže hodnotit by se slušelo až po celé serii. Bylo to dlouhé, ale ne bezúčelné, jen aby to vydrželo a trošku více gradovalo v dalším díle/dílech, osobně se na dvojku těším...

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Méně divočiny, méně humoru než předchůdci, ale stejně to funguje. Nesmělý arcanian Griffin jako nejzábavnější postavička celého díla.