Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Bastardi 2 (2011) odpad!

Takhle to dopadá, když se Češi rozhodnou točit "akční" film.

plakát

Pokémon (1997) (seriál) 

Čtyři hvězdičky za neuvěřitelnou nostalgickou hodnotu. Vy, co jste na to nevstávali pravidelně v půl sedmé o víkendech, nepochopíte.

plakát

Kocour v botách (2011) 

Hm... zklamání a znova zklamání. Shrek mě nikdy moc nebral, ale kocoura sem měl tak rád, že sem viděl všechny díly. Ovšem děj v tomto počinu je dost nezáživný, kocour mě nebavil a postava vejce mě totálně iritovala. Zasmál sem se asi jen jednou nebo dvakrát. Výsledek? Vyhozené peníze za kino.

plakát

Gulliverovy cesty (2010) 

Jelikož je Jack Black můj oblíbenec, tak sem byl na film velmi zvědavý. Dopadlo to zhruba tak, jak jsem čekal. Průměrná celovečerní podívaná, která neurazí, ovšem ani nijak nenadchne. Znovu to vidět nemusím.

plakát

RoboCop (1987) 

Když jsem si přečetl název filmu, tak jsem v mnoho nedoufal. Ale co se nestalo, byl jsem velmi příjemně překvapen. Na svojí dobu je film velmi trikově pestrý a člověk se opravdu nenudil. Prostě film, který rozhodně stojí za shlednutí!

plakát

Experti (2006) 

Na tomto je vidět, jak česká filmová kultura upadá. První polovinu filmu jsem byl naprosto mimo, jelikož mi záplava nesouvisejících scén nijak neřekla, oč ve filmu běží. Po čtyřiceti minutách se už dá zjistit, kdo je hlavním charakterem. Film o bandě studujících ajťáků, co nemá děj ani nápad. Další český pokus napodobit americké teenaggerské komedie, které jsou většinou také dost zoufalé. Jednu hvězdičku za to, že sem se párkrát zasmál a neusnul.

plakát

Auta 2 (2011) 

Ve srovnání s jedničkou naprostý propad. Nestává se mi, že mám v kině nutkání usnout, ale u tohohle jsem si prostě nemohl pomoct. Hvězdičku za mojí oblíbenou dvojici Hipíka a "Generála" džípu.