Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Oblíbené filmy (10)

Forrest Gump

Forrest Gump (1994)

Nejlepší film s Tomem Hanksem, určitě patří do mého TOP TEN, Báječná muzika, mnoho velmi legračních scén, u kterých se člověk rád zasměje, a zároveň řada dojímavých (ale věrohodných) míst, kdy se člověku chce brečet.

Obvyklí podezřelí

Obvyklí podezřelí (1995)

Skvělá a napínavá podívaná se skvělým vyvrcholením, které se možná může někomu zdát průhledné, ale já si to opravdu užil. Během filmu jsem totiž naštěstí neměl moc čas o zápletce pořádně přemýšlet, takže ten konec byl pro mě zcela famózní a šokující. A všemu vévodí brilantní Kevin Spacey.

My Fair Lady

My Fair Lady (1964)

Pro mne nejlepší muzikál všech dob. Muzika výborná, vynikající herecké výkony Audrey Hepburnové i Rexe Harrisona. Po zrestaurování je i technická kvalita snímku na vysoké úrovni. Co na tom, že Lízu nazpíval pravděpodobně někdo jiný, Audrey byla dle mého názoru nejkouzelnější herečka jakou jsem kdy viděl. WHERE ARE MY SLIPPERS?

Nebožtíci přejí lásce

Nebožtíci přejí lásce (1972)

Skvělá komedie, která nadchne svými dialogy. Další z mých oblíbených filmů, které můžu vidět x-krát a pořád se směju nahlas. Vynikající Jack Lemmon, ředitel hotelu v podání poměrně neznámého Clivea Revilla je zcela neodolatelný.