Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (85)

plakát

Signatures (2014) 

Jasných 5 hvězd, protože v ČR nemá takovýdle projekt konkurenci. Výborně zpracované, kreativní a zábavná kamera a z mého hlediska naprosto nadupanej soundtrack. Jinak nejvíce se mi líbí krušnohorská enduro sekce, to je prostě paráda. Malá česká produkce oblétla svět a dokazuje, že i u nás může vzniknout světový MTB dokument.. Co dodat, snad jen tak dál...

plakát

Čtvrtá hvězda (2014) (seriál) 

Nejlepší český sitcom, co kdy vznikl. Ano, je to jiné než klasické sitcomy ale výsledek stojí za to. Mě osobně připadá jako kdyby se zkřížil typický britský černý humor s humorem Járy Cimrmanna., každopádně výsledek je bomba. A hodnocení některých jedinců si umím vysvětlit pouze duševní omezeností a absencí umělého smíchu v pozadí, takže jednohvězdičkový hodnotilelé nejspíš netuší, kdy se mají smát. Seriál je postaven na chytrém, perfektně vypointovaném humoru, který evidentně nezvládnou pochopit všichni.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Oproti 300 značně utahané a bez energie. Přibylo především okecávání každě nastalé situace, a to bohužel na úkor bitev.

plakát

Temný případ (2014) (seriál) 

Tak tady nelze čekat na konec první série, není jiná volba než 5 hvězd. McConaughey je nepřekonatelnej.

plakát

Kurz sebeovládání (2012) (seriál) 

Typickej Sheen a jeho humor, přesně tak jak to mám rád.

plakát

Dexter (2006) (seriál) 

Po všech seriích: Dokonalá ukázka toho, jak z výborného seriálu udělat z přibývajícíma řadama totální hnuj.A to sem měl ten seriál tak rád.. . Mělo to zkončit maximálně po páte sérii. Poslední řada byla už jenom ukázka vaření z vody, nicméně finální produkt nebyl ztravitelnej. Místo důstojného závěru vznikla telenovela na téma romantického vztahu mezi masovými vrahy.. Z dalšími pokračování diametrálně klesá kvalita, proto je moje hodnocení pouze do 5. řady.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Pokud jsem Olympus Has Fallen dal 3 hvězdy, tady musím zákonitě přidat, protože Emmerichova verze jatek v Bílém Domě je mnohem zábavnější ve všech směrech. Ať už je to precizní filmařina, celkovej nadhled filmu, nebo uvěřitelnej Tatum. Nejvíc se mi lííbil Jamie Foxx, kterej si hláškujícího prezidenta evidentně užil. Samozřejmě to přeteká americkým patosem a glorifikací pruhů a hvězd, ale to se dalo více než čekat.

plakát

Růžový panter (2006) odpad!

Urážka výborné francouzské komedie s naprosto nepřekonatelným hereckým výkonem Petera Sellerse.

plakát

Elitní jednotka (2007) 

Viděno na KVIFF v 9:00 ráno a musim říct, že to bylo poněkud silný snídaňový kafe, ale rozhodně se mi po prokalený noci nechtělo spát. Vždycky jsem se chtěl podívat do Ria, nicméně tendle film nutí přehodnotit plány. Tvrdej obraz chudinskej čtvrtí v Riu a policejní jednotky, která nenosí pouta, jenom pytle.