Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární

Oblíbené filmy (10)

Kmotr

Kmotr (1972)

Perfektní zpracování oblíbené knihy. Jeden z mála filmů, který se dokáže kvalitativně srovnávat s knižní předlohou, což v kombinaci s geniálním herectvím zůčastněných dává nezapomenutelnou filmovou klasiku, která nestárne.

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

Bitvy v podání Sparťanů vypadají jako hardcore balet s mečem mezi lítajícíma zbytkama nepřátel.

Elitní jednotka

Elitní jednotka (2007)

Viděno na KVIFF v 9:00 ráno a musim říct, že to bylo poněkud silný snídaňový kafe, ale rozhodně se mi po prokalený noci nechtělo spát. Vždycky jsem se chtěl podívat do Ria, nicméně tendle film nutí přehodnotit plány. Tvrdej obraz chudinskej čtvrtí v Riu a policejní jednotky, která nenosí pouta, jenom pytle.

Pozemšťan

Pozemšťan (2007)

Když jsem film pouštěl, opravdu jsem nečekal, že konverzace pár lidí mě takhle chytne. Výborý dialogy a chytrej příběh, který nechává spousta místa pro fantazii. Neodlepil jsem se až do konce. Naprostá párada.

Tucker & Dale vs. Zlo

Tucker & Dale vs. Zlo (2010)

Výborná komedii. Konečně daly Kanaďané sežrat neustále náražky na jejich národ, který jsou snad ve všech emerickejch filmech. Tady co američan to totální debil. Každopádně oceňuji velkou dávku kreativity při vymýšlení smrtí, zejména šipka do drtiče byla výborná.

Signatures

Signatures (2014)

Jasných 5 hvězd, protože v ČR nemá takovýdle projekt konkurenci. Výborně zpracované, kreativní a zábavná kamera a z mého hlediska naprosto nadupanej soundtrack. Jinak nejvíce se mi líbí krušnohorská enduro sekce, to je prostě paráda. Malá česká produkce oblétla svět a dokazuje, že i u nás může vzniknout světový MTB dokument.. Co dodat, snad jen tak dál...