Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Studená válka (2018) 

skvostna filmarina, chirurgicky presna. jeste dal nez Ida. souzneni hudby s obsahem, pribehem a tempem jake tady dlouho nebylo.

plakát

Komorná (2016) 

Já říkám bravo. Park se trošku uklidnil a je to dobře. Obraz je tradičně opulentní, mezi holkama to velmi jiskří a překvapivé twisty v ději přicházející se změnami vypravěče spolehlivě udrží pozornost. Smlsnul jsem si, a to i díky několika povedeným vtipům, které tam Park vpašoval. A nakonec se nám rejža ještě přizná, kým by asi tak on sám v tomhle příběhu byl...

plakát

Divoké historky (2014) 

uz dlouho jsem neslysel plne kino takhle nahlas vybuchovat smichy a smat se.

plakát

Vlhká místa (2013) 

Masakr. Na to jdete a bavte se. Ze tohle videlo v Nemecku milion lidi v kinech, je sileny!

plakát

Tom na farmě (2013) 

Dolan se posunul o hodne dal a dospel nam. Kdo ma rad Hitchcocka, ten oceni i tenhle film.

plakát

Hledá se prezident (2013) 

Čistý záznam toho, jak to vypadalo, když Češi poprvé volili přímo svýho prezidenta. Žádný tlačení vlastních názorů či vytváření kontrovezních situací od filmařů. Nic víc nic míň. Vnímám to jako možnost ohlédnout se už trošku s odstupem zpátky na těch pár měsíců, kdy se občas děly i fakt bizarní věci. Bude záležet na každém divákovi jak to období kampaně prožíval nebo prozíval - podle toho se mu asi i tento film bude zdát více či méně zábavný.

plakát

Pátrání po Sugar Manovi (2012) 

Tak toto byl majstrštyk. Způsob podání toho příběhu pomocí skvěle promyšleného střihu povyšuje tento dokument na úroveň normálního příběhového dramatu. A abych nezapomněl - je to výborně nasnímaný.

plakát

Svatba mezi citróny (2012) 

Tomuto filmu muze ublizit jedine prilis zapnuty mozecek a predpojaty nespokojeny intouš, ktery prisel do kina hledat hloubku zivota, a tim si v podstate usil bic, protoze s timhle ocekavanim nema cenu na Svatbu mezi citrony vubec chodit. Bier natocila naprosto cistou romantickou komedii. Vybalancovanou a zabavnou. Za vynikajici naplneni zanru zaslouzi pochvalu. Z Cech muzeme do Danska vyslat jen zavistive pohledy, protoze si nevzpominam, ze by u nas v poslednich letech vznikla podobne dustojna a pokorna oddychova vec. Hloubku v tom ale nehledejme.

plakát

Mistr (2012) 

Majstrštyk. Pro me predevsim film o nejednoznacnem vztahu mezi dvema hlavnimi hrdiny. Fantasticke herecke vykony.