Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Oblíbené seriály (8)

M*A*S*H

M*A*S*H (1972)

Jeden z nejsympatičtějších seriálů všech dob. Neuvěřitelně zábavné, často velmi originální a inovativní a celkově laskavé milé a příjemné. Není co vytknout.

Červený trpaslík

Červený trpaslík (1988)

Asi není jiného seriálu vysílaného v našich končinách, kolem kterého se vytvořil tak rozsáhlý kult fanouškovské základny, jako je tomu právě u Červeného Trpaslíka. Co díl to perla nablýskaná skvělým vtipem, promyšleným scénářem, karim, direktivami, kosmikem a dalším a dalším výtečným obsahem. Nutno vidět, a to mnohokrát!

Black Books

Black Books (2000)

Irský grubián a majitel knihkupectví Bernard Black, jeho jediný zaměstnanec a podržtaška Manny a jejich potrhlá ideálního-partnera-věčně-hledající Fran jako hlavní aktéři pythonovského absurd humoru. Dávám extra palec nahoru právě za skvělé kombinace charakterů a též za neotřelé prostředí knihkupectví.

Život

Život (2009)

3 roky po excelentní a těžko překonatelné Zázračné Planetě dokázali pánové a dámy z BBC překonat sami sebe a vytáhnout laťku na poli natur - dokumentaristiky zase o několik stupňů výše. Vřele doporučuju všem milovníkům přírody, jakož i těm, kteří jsou stále přesvědčeni o tom, že my lidé jsme jediné inteligentní bytosti na zemi. Skutečně tomu tak není.