Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární

Oblíbené seriály (9)

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Když se člověk nabudí skvělíma prvníma dílama a poté nějak přetrpí další tři se tento seriál dostává do zajímavých a překvapivých momentů. Třetí sérka mě baví nejvíc, ale jako fanda tohoto seroša tiše trpím některé zbytečně natahované scény ,ale finální efekt ze světa plnech zombíků to převáží.

Spartakus

Spartakus (2010)

Tak po třech dílech jsem si udělal menší obrázek o celém seriálu a nevypadá to špatně. Bojové scény, se střídají s postelovými a všudypřítomné intriky nás nechají vtáhnout do věrohodné atmosféry starého Říma. Uvidíme , jak to půjde dál , jestli scénáristi nevyplýtvali všechny zásoby .Děj je trošičku čitelnej , ale vcelkovým dojmu nevadí.

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

Tak tohle je velká paráda. Narazil jsem na to úplnou náhodou jako ekvivalent k Empire mafie z Atlantic City ,ale po dvou dílech jsou Blindeři jasně lepší . Poutavější ,aknější se skvělou hudbou . Sam Neil ,Paul Anderson. Cillian Murphy a jako překvápko Tom Hardy jsou skvělí. Velká británie po první světové válce nemohla být světu přiblížena lépe. Z chudinských čtvrtí Birminghamu až do kasín v Londýně!!! BBC se pustila do prezentace sama sebe a je tu parádní seroš. Zde můžeme vidět , že serialy celosvětově jdou dopředu a tlačí se na centrum pozornosti . Bloody good work !

Vikingové

Vikingové (2013)

Zatím nejlépe zpracovaný příběh o vikingských nájezdnících. Reálné postavy z historie a trochu toho fantastična v bozích a ranných křesťanských zjevení. První série byla fajn, drhá byla jízda s dobýváním Paříže ( ikdyž některé pasáže byly docela nafouknutý k většímu dramatičnu) celkově dobrej seroš z krásné drsné přírody a ještě drsnějších Vikingů !

Mentalista

Mentalista (2008)

Šest sérií a skoro 150 epizod. Hlavní linka vyšetřování rudého Johna mě bavila a musel jsem často skousnout díly "o ničem" ,ale celkově to bylo zábavné. Simon Barker si seriál naprosto podmanil ,ale vedlejší postavy jsou také velice příjemné. Poslední sérka jak to tak bývá kdy hlavní hrdinové k sobě hledají cestu a překonávají strasti lásky ,už tak zábavná nebyla. Vcelku seriál na komerčních TV hodnotím velmi pozitivně.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Často se v serošu strácím. Postavy zapomínám, ale naštěstí se vracejí aby byly hned zabity. Líbí se mi v to, že se s tím sám Martin nesral a nechává takzvané hrdiny kosit a člověk si nemůže být jistej ,kterej z vašich oblíbenců vydrží dál. Skvělí herci a digitálně vytvořený fantasy prostředí ... palec nahoru ,čekám na další sérii.

Ovečka Shaun

Ovečka Shaun (2007)

Ovečka Shaun je prostě boží ! A prasata na farmě jsou nejhustější týpci !

Narcos

Narcos (2015)

Fenomenální jízda. Moura a Pascal to táhnou. Každej díl je parádní a dobře navazují. Skvělá výprava. Myslím výborný studijní materiál pro ekonomické školy :-)

Papírový dům (Netflix verze)

Papírový dům (Netflix verze) (2017)

Tohle se moc povedlo. Skvělý nápad ze španělské dílny ,hned po prvním dílu mě napadla asociace s reservoir dogs a to to je dostatečný argument. Jak to tak bývá u seriálů některé pasáže byly slabší ,ale většinou to zachránila nějaká bomba na konci dílu ,kdy jsem se nemohl dočkat nové kapitoly. Nejvíc se mi líbí postavy. Přízvuk Nairobi ,vypravěčství Brelína a v poslední sérce užasnej sudaca Palermo. DPM