Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (111)

plakát

Pach krve (2021) 

Tohle mi prostě sedlo. A to tak, že i filmu odpustím onu zkratkovitost, která při téhle stopáži a délce samotného příběhu je nevyhnutelná, protože příběh samotný působí jako více filmů v jednom, což nemyslím v tomto případě jako zápor. Naopak. Film velmi dobře osýpá od samotného začátku. Psát do komentářů, že se nejedná o remake, protože tam nejsou oni mutanti (kteří mimochodem svoje kouzlo ztratili už po druhém díle), mi přijde jako blbost. Premisa je v jádru stejná, jako v původní sérii, jen tentokrát to má větší přesah. Rodina, co si žije na svém a bandy turistů kolem. Jen to není takové bezhlavé a hloupé zabíjení, jako bylo v této sérii zvykem. Tady máte pohled, co by bylo, kdyby zabijáci z původní série nebyli zmutovaní a neicestovali mezi sebou. Mutanty sice nahradili obyčejní lidé, ale to tady úspěšně vykompenzovali creepy konstými. Těch pět tomu napálím.

plakát

Všechno nejhorší 2 (2019) 

Procítěnější, zábavnější, rozhodně méně hororovější.... což znamená, že pro člověka, který čekal, že pokračování bude více tlačit na pilu hlavně v té hororové látce, bude film zklamáním. Mně to tím ale sedlo. A totálně. 100%.

plakát

Overlord (2018) 

Rasová korektnost? Ok. Ale z jakého důvodu musí být hlavní postava ukázkový klaďas, který nemá jedinou chybu? Netuším, každopádně mi to hnulo žlučí. Další věc. Z jakého důvodu to museli provázat s reálnými událostmi, když s tím žádným způsobem nepracovali a do děje to nevneslo prakticky nic? Oukej, i to by ještě šlo. Ale to, že do půlky se prakticky nic neděje a když už se potom začne něco dít tak to skončí dřív, než to pořádně začne, už moc oukej není. Jedna hvězda za masky a gore, víc nasrat a už nikdy nechci vidět. Takový promarněný potenciál! 15%

plakát

Chuckyho kult (2017) 

Tohle zabolelo. Ok, Mancinimu oficiálně hráblo. Tohle prostě není Chucky, kterého fanoušci chtějí. A on je zrovna ten, který by to měl vědět nejlépe!! 30%.

plakát

Gerald's Game (2017) 

Csfd opět nezklamalo. No nic, lituji ty, kteří si tento mistrovský kousek nedokázali vychutnat tak, jak já! 100%.

plakát

Amazing Spider-Man 2 (2014) 

Viděno už několikrát. Přesto se nedokážu ubránit pocitu, že jsme dostali jeden z nejlepších superhrdinských filmů vůbec. Andrew z mého pohledu zůstane už asi navždy tím nej Spideym. Poslední půl hodina totální citový masakr, který rozdýchávám s těží i po těch třech letech. Škoda, že to se sérií dopadlo, jak to dopadlo. Tohle by byla série, které bych velmi rád věnoval pozornost. 100%.

plakát

Mumie (2017) 

Zásadní problém je, že příběh celého filmu bych si představil jako hodinový rozjezd po kterém přijde ta pořádná jízda, která vám totálně rozdrtí mozek. Jenže ona nepřijde a když naběhnout titulky řeknete si "To bylo všechno?". Jako samostatný film v pohodě. Jako úvodní film do širokého monster universa velmi neuspokojivé. Výsledek je čistý průměr. 50%.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Na tenhle film čekám pět let. Pět let mi v hlavě leží otázka, co se stane po Prometheovi. A předčilo to všechna má očekávání. Ridley ví moc dobře co točí a ví moc dobře co chce natočit. Covenant není ten Vetřelec jakým byl ten z roku 1979 a je to jedině dobře. Kdo by se chtěl dívat na to samé? Já rozhodně ne. Nostalgické a zároveň tak nové. Neomorph perfektní, druhý trapas alá new born ze Vzkříšení se nekoná. Prosím, moc prosím, nenechte mě čekat dalších pět let!! 100%!!

plakát

The Thinning (2016) 

Až do poslední minuty jsem měl s hodnocením jasno. Dám čtyři hvězdy. Jenže pak přišlo ono "šokující finále", které totálně pohřbilo smysl celého filmu. Ano, celá myšlenka, že by někdo "vraždil" děti podle toho, jak napíší test, je šílená, ale stejně tak je i Očista. Škoda jen toho konce. Slabší tři. 55%.

plakát

Kruhy (2017) odpad!

Kandidát na srajdu roku.... Jdu blejt. 0%.