Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (858)

plakát

Chlap (2022) (seriál) 

Prvni serial nasi produkce, kde verim postavam.

plakát

Hypnotic (2021) 

Jednoduchý, trochu předvídatelný film, který mi zrovna přišel vhod.

plakát

TY (2018) (seriál) 

Spoiler Dala bych plný počet, kdyby se mě nesnažili přesvědčit, že kdokoli přijde do prázdného bytu všude se svítí. ženy šukají pouze v podprsence, telefon když jsi v kleci se nevybije ani za 2 měsíce, zlomenina se ti zahojí bez mrknutí oka, nehty nedorůstají a vlasy nerostou, hovna asi nesmrdí a mýt se nemusíš, abys vypadala stále celkem dobře po velmi dlouhé době. Mimochodem hlavní osoba nemá kapku charisma a je to sráč.

plakát

Vlk viking (2022) 

Nebylo to zle. Docela napetí

plakát

Nedokonalí (2022) (seriál) 

Docela bych uvítala 2.serii :) Perfektní zakončení :D

plakát

Nikdy neříkej nikdy (2023) 

Konečně něco z naší produkce na co se dalo koukat. Pominu velkoryse fakt, že to bylo předvídatelné až na půdu, bavila jsem se. Jeden z mála případů, kde herci umí i hrát.

plakát

Stíny v mlze (2022) (seriál) 

Konečně krimi, které vypadá civilně a postavy nejsou strojené , Občas mi v našich filmech totiž připadá, že koukám na herce ,co čtou svoji repliku. I když by mě zajímalo jestli skutečně naši kriminalisté ,,vytěžují " sousedy, nebo řeknou, že je prostě vyslechnout. Nějak se nemohu zbavit dojmu, že tyhle výrazy zní z úst tak trochu divně. Petra Špalková je v roli uvěřitelná a konečně obsadili normální ženu a ne nějakou líbivou modelku.

plakát

Kruté radosti (2002) 

Konečně nějaká pranice, která vypadá skutečná :)