Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Anna, která miluje zapékaná jídla, zapíjí prášky vínem, má bujnou fantazii a šílí za pohledným sousedem odnaproti, se stane svědkyní vraždy. Nebo to byl jenom přelud? (Netflix)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (91)

petikacka 

všechny recenze uživatele

Tady tvůrci pozdě pochopili ( nebo ne?!) co vlastně chtějí natočit. Na černou komedii je to málo černé, na parodii hodně umírněné, na krimi příliš fantaskní a na drama je to nesmyslné. Nicméně Kristen Bell to hrála úžasně, bylo tam pár opravdu černosuchých hlášek a scén, kdy jsem se pobavila a zasmála. Obzvláště v posledním díle, velká škoda, že to autoři nepostavili takto od prvopočátku, protože do 5. dílu jsem netušila co mám vlastně čekat. Za mě 70%    P.S. Super konec by byl, kdyby to všechno udělal Scott... ()

Flymaster 

všechny recenze uživatele

Ja som sa pri tejto absurdnej parodii neskutocne dobre bavil od sameho zaciatku az do konca. Po tom vsetkom, co vznikalo za posledne doby, same psychologicke filmy, same "Dievca vo/pri/na ...". Uz pri prvom pohlade na velkost pohara a mnozstvo korkovych zatok bolo jasne, ze to bude zabava. Predstavivost hlavnej postavy bola neskutocna, kde sice mnohe situacie boli realne, len s trochou vina a "spravnymi praskami" ich mozog vyhodnoti uplne inak. Nie je to sice tak cynicke ako After Life, ale aj tak to aspon u mna splnilo to, co malo. Pobavit sa nad vecami miestami az absurdnymi. Zaverecny fight tomu dal grady a tu komicnost uz len z dovodu nevyrovnanych sil. A hoci to na konci bolo spomenute hned 3x, tak ja sa necitim "like i was hit by Mack truck driven by a nine year old" :) ()

Reklama

Kamas 

všechny recenze uživatele

To bylo tak divný.. 🙂 Ale vydržela jsem se se zaujetím dívat a přemýšlela, zda to natáčeli jako vážně míněný horor a v polovině zjistili, že je To úplně blbý, tak to otočili do absurdně bizarní podoby, nebo to byla od začátku parodie, kde je v posledním díle inspiroval sám Tarantino.. Mimochodem Anna si sympaticky nalévala víno. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

[65%] Žena v domě přes ulici od dívky v okně. Sakra, to je ale název. Nevím proč, ale stále jsem si myslel, že je to související záležitost s filmem Žena v okně. Ale nemá to s tím nic společného, jen ten název je asi takový zavádějící. Nyní k věci. Máme tu 8 epizod a to poměrně krátkých (tak cca 22-29min), takže jsem to s přestávky zkoukl během jednoho dne. Od začátku mě to bavilo. Tyhle typy témat mám rád. Co se týče žánru, tak je tu napsáno i komedie. To jsem ze začátku moc nechápal, ale poté se tu objevilo pár nadlehčených, ujetých scén, asi tak od 5 dílu. Kristen Bell to zahrála skvěle. I to fungovalo po té stránce, kdy jsem si stále říkal, co se doopravdy stalo. V poslední epizodě (které jsem dal odpad) přijde pointa. No byl jsem skoro nadšen, do poslední chvíle bylo spoustu zvratů, ale to jak to vyústilo, kdo byl nakonec vrah, to jsem vyprskl smíchy a dlouho jsem nemohl přestat. Takže jsou jen dvě možnosti jak hodnotit poslední díl. Bud odpad nebo 5*. Já zvolil odpad. Ne, že bych byl nějak iritován, naštván a tak, ale tohle prostě nešlo. xD Byla to už taková parodie na kombinaci filmů Vřískot či Chucky. No a posledních pár minut téhle epizody nám dává tento seriálový počin velký otazník a to mě už nasralo. Takže jak to ještě shrnout? Působí to na první pohled jako něco podobného z filmů Žena v okně, Dívka ve vlaku apod..; je to takové nadlehčené, hlavní hrdinkou ujeté, sem tam napínavé, tempem svižné, solidní postavy ale jen ten strašný závěr to má. Neříkám, že jsem se nezasmál, ale za mě ubohé rozuzlení, což je škoda. ()

Untitled07 

všechny recenze uživatele

Hodně zajímavá minisérie, která mě poměrně dost bavila a kterou jsem zhtla na jeden zátah. Děj je ve všech dílech napínavý, takže to jen tak nevypnete a prostě se musíte kouknout na další díl. Tvůrci mě teda pěkně dostali, protože já celou dobu netušila kdo je vrah a dost mě to překvapilo. A ano, je to nějaká forma parodie, či čeho, ale mě to tam vůbec nevadilo :-) ()

Galerie (91)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľka Anny (Kristen Bell) pije v skutočnosti z vínového pohára ibištekový čaj. (Mandragor)

Reklama

Reklama