Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Sabrinina děsivá dobrodružství (2018) (seriál) 

První řada mi přišla nadějná, jiné pojetí víc horovejší bylo fajn, ale později začíná být dost utahaná nuda pro náctiletý diváky. Největší škoda je, že Salem nemluví.

plakát

Carrie (2013) 

Chudák holka že. Ale celý film čekat na posledních pár minut , kdy začne Carrie konečně běsnit? Docela nuda s občasným pocitem trapnosti z rádoby hororových scén. K filmu už se vracet rozhodně nebudu a sáhnu radši po knize S.Kinga, pokud budu chtít dát Carrie druhou šanci.

plakát

Sexmise (1983) odpad!

Co k té hrůze dodat? Možná dvě věci 1.nechápu jak tento film může být červený 2 . humor z Polska no.

plakát

Temný rytíř (2008) 

Další „bomba" z rukou geniálního režiséra. Dramatické, překvapivé a zároveň veselé jako „kouzlo s tužkou". Pro roli Jokera nemohl být vybrán lepší herec. Heath naprosto perfektně vystihl vyšinutého šílence. Jen barbar si to nepustí v agličtině. Kdybych mohla dám tomu hvězdiček 1O.

plakát

Všemocný (2011) 

Film přichází s originálním nápadem, který pracuje s naší představivostí. Napínavé a zábavné propracování děje. Kdo by po shlédnutí nechtěl NZT a zjistit co dokáže?

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Přesně takhle si představuji dobré zpracování kvalitního dramatu. Myslíte si, že je to snadno předvídatelný film jako každý druhý, ale pak se nestačíte divit, a to je přesně to co mě na tom baví. Role DiCapriovi překvapivě sedla, dříve bych si ho v podobné roli neuměla představit. (hned ho mám raději)

plakát

Na vlásku (2010) 

Naprostá dokonalost! Po prvním shlédnutí jsem si to chtěla pustit hned znovu. „Pusť tu holinu! Fuj je to! " Originální a plné vtipu. Navíc kdo by po shlédnutí nechtěl Pascala a Maxima domů.

plakát

Croodsovi (2013) 

Konečně zase parádní animák, který mě prostě uchvátil. Skvělé zpracování světa, který je tak „trochu" jiný. Líbí se mi barevné zpracování a vtip celého filmu.