Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (506)

plakát

MotoGP: Unlimited (2022) (seriál) 

Motorky miluju celej život, a to nejen kvůli závodům samotným, ale i kvůli tiskovým konferencím vedených v angličtině, kdy většina zúčastněných jsou Španěláci a Taloši. To je vždy prdel století...ten božskej akcent "Drajsis very hývy, bat wýáre verystrong!" Já, jakožto polyglot roku... ano, jedná se o ironii, jsem tedy očekával, že výroba titulků nebude problém. No, tak asi byl. Překlad někdy úplně šílenej a určité výrazy jsou skutečně terminus technicus, tak by je neměl překládat někdo, kdo se věnuje zřejmě celoročně dostihům a masturbaci. Thangjů verymač, máj první třído v motocyklech. Tragédie.

plakát

Tajemné Rumunsko (2018) (seriál) odpad!

Pane Bezouško, prosím, moc prosím, kde se dá koupit ten excelentní blikátor na měření těch mrduchů? Něco tak neuvěřitelně vědeckého jsem léta neblikal. Cožpak nevíš, ty ženská jedna hloupá, že upír hovoří pouze mongolsky?

plakát

Hra na oliheň: Výzva (2023) (pořad) 

Jéžišikristemariopaneapannno, odpaďáci, jasná punková palba, máte možnost házet odpadem, ale... co jste čekali?Bigbradra, Vyhulený, mrdací ostrov? Jo, je to kopie seriálu... a je to. Tak to zkrátka je. A je a je a je. Ano, je to píčovina, ale rozčilovat se nad hovnem, že je hovno? No, to mě poser...na truc dám 4 pizdy, abyste se posrali, Olihně. Jo, olihně děsně serou....

plakát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) odpad!

Strašná, ale opravdu giganticky strašná kundovina. Stydím se za všechny ty devítiletý mongoly, kteří neváhali a podpořili pana Kreténa nějakou tou kačkou od fotra a teď nemají ani na prájm od dalšího pana Čuráka.

plakát

Star Trek X: Nemesis (2002) 

Nedal bych víc, ani kdyby mě škrtil svými údy Šeldn Kúpr, to samé platí pro předchozí sračky... ovšem ty nehodnotím, bylo by to nefér. Teď u posledního(doufám)filmu musím.

plakát

Eliška a Damián - Epizoda 1 (2023) (epizoda) odpad!

Ano, jsem masochista, ano, jsem zvrácený nečlověk z Pluta, ano, mohu si za to sám... ta zvědavost mě málem stála život. V půlce jsem se zvedl a šel to zachlastat na country akci, podotýkám, že kántry nenávidím víc, než Babišův průjem, ale tam jsem seděl s blaženým úsměvem a dával se psychicky dohromady. Děkuji transgender Smetaně a gay bezďákovi za příjemné zakončení prázdnin. Před pár lety by vás za tohle upálili. Pan obráběč kovů Buchar na sebe musí být taky převelice hrd. Tvl...  jo, ještě se omlouvám recenzentovi, lukastronovi, který se vyjádřil "cituji"  Kostými Damiána a ostatních z jeho doby byly fakt hezký , že s ním názor nesdílím. Bože, tohle s náma dýchá vzduch, začínám se děsit. EDIT: 11.9. Koukám, že díky fejkovým profilům a vtipným recesistům vystoupá Cigoška a Tymián na kurevských 9%, gratuluji celé nearogantní a pokorné tlupě debilních pratvůrců. Opravdu originální majstrštyk a ještě o chlup z prdele vygenerované genitální porno, oprava... geniální promo. Musím hodnotit i další díly, nelze mi jinak, lide, prosím o prominutí.

plakát

Agrometal - Soutěž (2023) (epizoda) odpad!

Mladý Hrušinský by měl dělat jen to, co umí... tedy nic, případně by se mohl škrábat na prdeli. Naprosto strašidelná záležitost.