Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (506)

plakát

Policie v akci (2017) (pořad) odpad!

Iniciály a nacionále... ty vole, to snad stačí, pane vachmajstr, ne?

plakát

Agentura Puzzle - Pohřeb (2004) (epizoda) odpad!

Zhlédnuto roku 2019! Tak to je skandál... prostě, tohle nechceš.

plakát

Úplně debilní zprávy (2018) (pořad) 

No ty krávo, tak některé drakonické feministky si nepřejí, abychom byli po právu zesměšněni kozatou Rudou Sonjou a pálí odpadem? Vždyť se jedná jen o interaktivní prdel...či dvě kozy, ne? Tak to tedy nasrat, dávám dvanáct hvězd a to jsem, prosím pěkně, dolňák.

plakát

Kvaska (2007) 

Za Dana Landu 12 hvězd, ovšem jedenáct jich spláchl do hajzlu filmový režisér s Plekancovic vrzající krávou a přispěl i neherec soudruh Diskopříběh.

plakát

MOST! (2019) (seriál) 

Ty vole, tak jsem si tedy nastavil to zrcadlo a ejhle, Luďan jak vyšitej. Důkaz, že mám o Kolečko méně tedy máme, a proto nehledám v seriálu žádnou agitku a kromě pár šukání a čuráků ani nic zvlášť nekorektního. Hysterie kolem dílka uměle vytváří naše média a tím vesele nasírají jak hnědochy tak bělochy, buzny i transportéry. Všem naloženo stejně. Jestli vědomě? No, to je mi celkem u prdele. Cikáni makat nebudou, bílí primitivové budou dál chlastat a tranďáky bude namlouvat Cina. Zemský gáj to napohled...

plakát

Už je tady zas (2015) 

Ale prosím pěkně, já tak nějak vím, že to mělo v lidech dobré vůle evokovat boj proti největšímu zlu a nutit je se zasmát podpůrcům masového vraha, ano. Tak to je. Jenže...jenže, já jsem Dexter aka Krvavý Peytl, tudíž mám masáky rád a navíc...ty vole, asi jsem v sobě našel kus Evy Braunové, nejspíš klitoris. Pravda, trošku mě vyděsil mrtvý pes mé matky, ale dobře mu tak...jak by řekl Bender: " je to svině"! Podepisuji v plném znění, Míla Břečka - ředitel Sieg Heil!

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) 

Vím, že málokdo může za svůj exteriér daný mu od Šéfa a pokud má navíc hlas kastráta a dikci ostravského(sorry pane Jiří)transsexuála, nemá to v životě lehké, byť by byl jeho údajný biologický otec opravdový postrach komisaře Cattaniho. Nehodlám nikomu ubližovat jen tak z plezíru. Jsem zkrátka dobrák od kosti...ale...ale takhle nějak si představuji svého nepřítele, Hohohó, rudého bolševického ňoka Santu. Nesrovnávám Zdendu, nesrovnávám formát pořadu, nesrovnávám nic, ani to nelze. Nelze to i proto, že jsem v naprostém šoku, že jsem až zapomněl na paní šéfovou...respektive rád bych. Tak takhle ne, takhle né, pánové a dámy. EDIT: 27.11., trošku se již chytám za rypák(a že mám za co)a musím konstatovat, že jsem byl lehce předpojatý. Pokud navíc Svatý přestane používat pro mě neznámé slovo "potencionální", bude to ještě lepší. Zvedám na dvě pizdy.

plakát

Tátové na tahu - Epizoda 1 (2018) (epizoda) 

Saša je dobrej, dobrej tak moc, jak mu to dovoluje jeho evidentně momentální průběh boreliozy...a je jedinej na koho jsem byl zvědavej. Želpeytla je jasné, že jen jméno, obarvený vlas a duch Samotářů nezachrání standardní sračku z péra....z péra. Tátové táhněte.