Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Čtyři případy, čtyři lidské osudy. Reální policisté, případy ukazující skutečný život a volání o pomoc. Televize Prima přináší na obrazovky novou sérii příběhů z každodenní policejní praxe. Život nám přináší různé situace a jsou i takové, které nedokážeme vyřešit sami a potřebujeme pomoc mužů a žen zákona. Policisté v pořadu řeší drobné delikty a přestupky, ale i konflikty mezi manžely a podezření z trestných činů . Některé případy mohou sloužit jako varovaní, jak se nenechat podvést a okrást. Jiné příběhy vyvolávají úsměv, končí dobře či nápravou. A jsou i případy, kde není jiná možnost než pachatele zatknout a odvést na služebnu. (TV Prima)

(více)

Videa (24)

Ukázka z filmu 2

Recenze (207)

Blue.Shark odpad!

všechny recenze uživatele

Nedivím se, má tenhle pořad právní tahanice kvůli tomu, že neukazuje skutečnou policejní práci, ačkoliv se tak prezentuje. Divím se spíš, že na to někdo kouká a že tu hrůzu ještě nezrušili kvůli otřesným výkonům, debilním "příběhům" a retardovanému formátu na bázi Soudkyně Barbary. Jsem bytostně přesvědčen, že pořady jako Policie v akci snižují IQ pravidelných diváků. ()

Jaroslaf 

všechny recenze uživatele

Děsivě dezolátní hovnošláp, kde navíc každý díl uvádí naprosto nepřesné informace o policejní práci (už vidím jak obyčejné výtržnictví nebo opilost řeší policie více jak 15 minut.) Beru občas na milost jen kvůli tak strašným hereckým výkonům, až jsou nakonec super. Zatím vede opilé dítě v parku. Co vůbec nevede jsou ovšem naprosto mylné výklady zákonů a práv zdejšími "policisty", nevhodné držení střelných zbraní policisty viditelných dokonce přímo v ukázkách v každém díle, a mnoho dalšího. Na druhou stranu policie čr si za tuto žumpu může dost sama, co dává občas na facebook pod označením skutečných případů se tomuto pořadu blíží mílovými kroky. (postih za jízdu bicyklem po chodníku, postih za kouření trávy v zastaveném autě, apod.) ()

Reklama

borohub 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozný to není, když to porovnám s konkurenčními pořady / reality show (za zmínku stojí třeba "Malé lásky" na nově, tfuj) tak musím říct, že tohle zas tak blbé není. Jasně jsou to herci (policisti nejspíše ne, kdo ví), přehrávají, ale případy jsou jakž takž uvěřitelné. Mě osobně nejvíce pobavil příběh chlapa, kterého mlátila jeho ženská a potom co dostal po hubě stanoval u svého šéfa na zahradě, to se povedlo :D Asi bych tomu dal ještě šanci, nějaký mega trhák to asi nebude, ale fakt když to porovnám s tím co vzniká v dnešní době tak docela vysoký nadstandard. 75% ()

Karlos80 odpad!

všechny recenze uživatele

Špatný sen todleto, ale realita nebude o moc lepší vážení, cajti mají dnes značně svázané ruce a občas působí stejně směšné jak ti tydýti v týhle sračce a někteří naši spoluobčané blbnou na kvadrát pořád stejně a myslí si že jim díky demagogracii a lžím vše projde. PS: Prosím doplnit žánr komedie a reality-show. Děkuji. ()

simonman 

všechny recenze uživatele

Skupině zdejších přispěvatelů se podařilo odhalit, že v případě tohoto pořadu se jedná o pouhou rekonstrukci skutečných případů a tak zřejmě ze samé euforie a jistě oprávněné hrdosti na sebe sama, svorně osolili hodnocení větší než malou špetkou odpadů. Já si myslím, že jakožto rekonstrukce, je tenhle denní seriál dobrý a bez větších problémů sledovatelný. ()

Galerie (22)

Zajímavosti (5)

  • Žádný „policista“ ani člen štábu není při jízdě v autě připoutaný. (Karlosik_4)
  • V 16. epizodě 2. série se opakovaně objeví záběr na policejní automobil, který má nápis „Policie“ na dveřích přelepen nápisem „Filmová rekvizita“. (Žralok)
  • Všichni policisté včetně Jakuba Ulricha, Jana Kaprálka, Tomáše Soukupa a Válka jsou reální policisté. (Fuhman.Dajar)

Reklama

Reklama