Reklama

Reklama

Ano, šéfová!

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2018, 6x55 min

Obsahy(1)

Nová dvojice v populárním pořadu začíná svoji misi! Jitka a Santo jako zkušení a úspěšní gastronomové budou zachraňovat nefungující restaurace. Sledujte každý týden zábavné i tragické příběhy z hospod, a jak se s nimi svérázná Jitka a její syn Santo poperou... Novinka s gastronomkou a podnikatelkou Jitkou Pagana a jejím synem Santem volně navazuje na pořad Ano, šéfe! Jitka dlouhá léta provozovala několik luxusních restaurací v Německu, ale před několika lety se i se synem vrátila do Česka. Každý z nich zde vede vlastní restauraci, v níž se snaží zúročit zkušenosti s italskou pohostinností a německou precizností. Diváci uvidí nejen to, jak svým osobitým stylem pomáhají neprosperujícím restauracím i hospodám, ale budou moci také nahlédnout do svérázného vztahu matky a syna. (TV Prima)

(více)

Recenze (138)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Tento pořad se již od doby před svým odvysíláním potýkal s problémy. Jeden z nich bylo oprávněné srovnání s Pohlreichem. Formát prostě zůstal stejný. Noví hrdinové postrádali charisma a rozhodnost "šéfa" a také mi připadalo, že do svých podniků si je zvali majitelů spíše pro sebepropagaci. Proto mnohdy matka se synem postávali často někde v koutě jako bezdomovci, čekající na vyhozené zbytky. A bylo znát, že je tam vlastně nikdo nechce. Však také Jitka nebyla schopna pořádné rady a Santo měl více ukázat, že je v oboru znalý a rázný. Ale nešlo to a proto to nevyšlo. ()

anitae 

všechny recenze uživatele

O Jitce ani Santovi jsem před pořadem neslyšela a na obrazovce s nimi mám trochu problém, přijde mi, že na obrazovku nepatří a ač mají zkušenosti ze zahraničí i z ČR jsou to mimoni. Poslední série s Pohlreichem byla o ničem, tak jsem se těšila na změnu. Tohle cílí na city, přes dojemné příběhy se dostaneme k jídlu a jeho kvalitě, a to mě neba. ()

Reklama

tsatsiki 

všechny recenze uživatele

Je to rozhodně lepší než jsem čekal. S Polhreichem to mělo šmrnc, vtip. Tohle teď je v podstatě nudnější verze, která je taková milá, neurazí, ale prostě Polhreich to není. Určitě se na to dá dívat a Santo je zajímavější než jeho matka. Jinak tohle bych čekal spíš na Barrandově než na Primě, protože současné zpracování odpovídá kvalitě Barrandova. ()

Gamekeeper77 

všechny recenze uživatele

Ze zvědavosti jsem se podíval na jeden díl, protože tam účinkovali dva exoti z mojeho rodnýho města. Ty ponechám raději bez komentáře, protože obsah jejich chování, myšlení a vyjadřování byl kekel srovnatelnej se strukturou dobytčího lejna. Co se samotnýho pořadu týče, je skoro tak zbytečnej, jako oni. Hlavní aktéři jsou bez jakýhokoli náboje a vtipu, nezajímaví, nesympatičtí, jejich počínání postrádá smysl, původní Pohlreichův záměr je tentam a žádnej novej tu není. Vůbec nechápu počínání Primy, ať už se snaží o cokoliv. Toho, kdo má tuhle zoufalost na svědomí nakopat do řiti. 15%. ()

kritkMd odpad!

všechny recenze uživatele

Nějaká p*ča co se za komančů odstěhovala do německa a tam si vytvořila hospody, vzala si "itala" a má rozmazleného haranta. Tak bych popsal hlavní "hérečku" jinak li zvanou šéfovou. Škoda že se na to ten Pohlreich vysr*l. S ním to byla alespoň sranda. Stačilo mi jenom 10 minut a už jsem zjistil, že oba jsou rozmazlení snobáci, co si stěžují na každou kravinu. Ženská si myslí že je nějakej profík jenom protože si v německu otevřela několik restaurací. Její harant (přizdi*ráč), je očividně namyšlený idiot, který si myslí že ví všechno a je nějaká vip. Hned v prvním díle (nevím jestli je to první díl, byla to nějaká hospoda na barandově v praze) skritizovali všechno, co by ani pohlreich neskritizoval. Jakmile ti dva mentálové zjistili že v jídelním lístku je místo gnocchi napsáno noky, tak se málem posr*li. Hned mladej frája začal vysvětlovat že se to píše jinak, prootže on je přeci ten inteligentní, italský klučina. Nehorázná kravina toto. Byl bych mnohem radši kdyby místo tohoto dávali staré díly Ano šéfe. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama