Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Mentalista

Mentalista (2008)

Začátek (první 2 série) mě fakt bavil, obdivoval jsem ho za vše, co umí. Ale jak to tak u amerických seriálů a filmů bývá - krávy se dojí, dokud mají mlíko. Upřímně - honba za vrahem přes 4 řady??? To už je i na můj oblíbený seriál moc.

Tom a Jerry

Tom a Jerry (1940)

Tak trochu nostalgie, ke které jsem se vrátil při extra nudných přednáškách na vysoké škole. Dřív jsem se tomu ani nesmál, ale teď to prostě už nejde :D

Dr. House

Dr. House (2004)

Tohle je prostě seriál, který si můžu pustit za každé situace, když mám jakoukoli náladu a hlavně je to nejlepší volba při otázce: "Na co se vlastně dneska kouknu?"

Sherlock

Sherlock (2010)

Skvělé moderní pojetí zažitého klasika. První díl jsem zhltl na jeden nádech a při pouštění druhého jsem již stahoval i třetí. Typ hrdinů jako je Sherlock jsem vždy velmi obdivoval a uznával. Je mi velice mrzí, že se tvůrci nepustili do více dílů, Na druhou stranu nejmoudřejší je přestat v nejlepším.

Stranger Things

Stranger Things (2016)

Dlouho jsem nezhltl seriál tak, jako Stranger Things. Naprosto geniální! Propojení mé oblíbené sci-fi a fantasy s prvky hororu a navíc nádherný vývoj postav. Sice mi to celou dobu připadalo, jako vystřižené z románů Stephena Kinga, ale Duffer brothers si s celým seriálem neuvěřitelně pohráli. Nelituji ani jedné strávené minuty u obrazovky...ba naopak. Už se nemohu dočkat 3. série.