Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Western
  • Krimi

Recenze (23)

plakát

Mafiánky (2002) 

Čekal jsem teda větší masakr, ale nakonec mě námět překvapil, přestože tam nebyly žádné přestřelky apod. Nějaký ten nečekaný zvrat tam je a druhá půlka filmu je už velice solidní. Sečteno a podtrženo 70%

plakát

Od povinností k lásce (2011) (TV film) 

Není proč by měl tento film nějak oslnit svojí kvalitou, ale docela jsem se pobavil. Hlavně po příjezdu mladšího bratra. Ještě bych ocenil prostředí, ve kterém se děj odehrává. 50%

plakát

Camille (2008) 

Opravdu vydařená podívaná, na konci jsem pomalu brečel dojetím. Skvělý James Franco a nádherná, i s holou hlavou, S. Miller.

plakát

Půlnoc v Paříži (2011) 

Po pravdě jsem očekával úplně něco jiného. Ale i tak to není vůbec škoda, ba naopak. Od Owena nelítají moc hlášky, ale to naopak dávácelému filmu jinou podobu.

plakát

V pravé poledne (1952) 

Skvělá podívaná, v průběhu westernu ani kulka. Ale na konci mi při těch přestřelkách zněla píseň Oh my Darlin, zasloužený oscar.

plakát

Motýlek (1973) 

Když jsem si asi před rokem přečetl knihu motýlek, tak mi v paměti utkvěly místa z příběhu. Po zkouknutí filmové podoby bylo asi 80 procent míst stejných, jako v mé paměti. Jak je to možné - obě zpracování jsou prostě skvělá. Jen podotýkám, snímek jsem viděl poprvé.

plakát

Elitní zabijáci (2011) 

Zajímavý akčňák se super námětem, ale i přesto jsem na konci cítil, že prostě tomu něco chybělo. Ale co?

plakát

Madagaskar 2: Útěk do Afriky (2008) 

Film by byl rozhodně lepší, kdyby dostali více prostoru 4 tučňáci. Možná pro jejeich úspěch v 1. i v 2. dílu vznikl jejich seriál.

plakát

Čokoláda (2000) 

Úžasný příběh o zarputilosti a touze jít si za svým cílem. Severní vítr je krutý. Všechno mi do sebe zapadlo, takže bez výčitek *****.

plakát

Těžký zločin (2002) 

Pomorně zajímavý a napínavý film. Bohužel trochu nelogický závěr filmu mě trochu "překvapil". Asi happyend by tam sednul lépe.