Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (18)

plakát

47 metrů: Mimo klec (2019) odpad!

Byl pan režisér někdy v tlamě žraloka? Jak žralok děvčata zkousnul, tak by jedno i druhý děvče bylo vejpůl. Jenže režisér chtěl "drsné" holky, který by snad zabily celý hejno žraloků bez jedinýho škrábnutí.

plakát

Tutorial (2021) (pořad) 

Jelikož mám rád hry, tak pro mě je tento pořad povinnost sledovat. Akorát mi v něm vadí ta cenzura.

plakát

Predátor: Evoluce (2018) odpad!

Nechápu jak může někdo úplně dokurvit klasiku. Snad se režiser Shane Black nechystá natočit pokračování. Obávám se, že by do filmu použil předškolní děti nebo batolata. Hnus. Jdu zvracet.

plakát

Pan Tau (2020) (seriál) odpad!

To si tvůrci dělají legraci nebo to myslí vážně?! Takhle zprznit legedární československý serial v podání pana Otto Šimánka, který se musí v hrobě obracet.

plakát

Jak ukrást Dagmaru (2001) 

Nu,říkám to pořád!Co člověk,to jiná chuť.Nedivím se tak nízkému hodnocení,ale mě a mého muže tenhle film celkem pobavil...Rozhodně jsem už viděla i horší filmy,než je tento....Za nás rozhodně 4...

plakát

Za kačku svlíkačku (2009) (pořad) odpad!

Dámy, který v tomto pořadu vystupují, by měly dostat zbrojní průkaz. Je fakt, že než ze sebe ty ženský svlíknou ty hadry tak mě dřív začne s těch jejích keců bolet hlava a volím raději spánek. :-)

plakát

Re-Play (2009) (pořad) odpad!

Velice nudný, nudný moderátoři. Připadá mi jako bych koukal na zprávy..

plakát

Proroctví (2009) 

Co dodat,konec sice nic moc dost přitaženej za vlasy...Ale jinak mě celej film pěkně mrazilo,takže bych osobně dala tak 75-80%...

plakát

Panic je nanic (2006) odpad!

Mno když nad tíhle filmem člověk nepřemýšlí, tak je jakž takž koukatelnej. ale jak nad tím začne člověk přemýšlet tak si řiká jaký jelito mohlo tuhle sračku vůbec natočit. To byl určo nějákej zoufalec, kterej potřeboval rychle prachy, jinak si to neumim vysvětlit.

plakát

Titanic (1997) odpad!

Tento film je o tom jak hodinu a půl pluje parníček, jak kapr( Dicaprio) svádí Winsletovou a jak ten velký parníček jde ke dnu. Další hodinu a půl?Bože můj,nedokážeme pochopit,jak se někdo může vyžívat v natáčení toho,jak příšerně ty lidi museli před těmi víc jak 100 lety,když ten ,,úžasnej a nepotopitelnej krám '' šel ke dnu trpět...To nám prostě mozek nebere...A hlavně,co člověk,to jiná chuť...K smrti nám lezou na nervy ,katastrofáky'' asi tak,jako jiné filmy jiným lidem,které zase obdivujeme my!Přece i když je to pro jiné pecka nad pecky,tak se nemůžume nutit aby se nám to za každou cenu líbilo.To je pokrytectví a to nám leze na nervy stejně,jako katastrofický filmy...Jiní o některých filmech mluví jako o sračkách,to my jsme ještě slušní,aspoň úcta nám vůči tomuto filmu nechybí...Muselo to chtít hodně odhodlání natočit takovej velkofilm!