Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (297)

plakát

Rozum a cit (1995) 

Bože, já bych si plukovníka Brandona vzala hned všema deseti!

plakát

Rozum a cit (2008) (seriál) 

Škoda, že jde o téměř identickou kopii filmu z roku 1995, který se navíc může pochlubit vynikajícím obsazením (Alan Rickman, Kate Winslet, Emma Thompson, Hugh Grant). Každopádně mojí duši prahnoucí po filmových zpracováních Jane Austen to adekvátně uspokojilo a chci víc.

plakát

Obecná škola (1991) 

Půvabný film o té krátké poválečné době před komunismem, který mi v mládí nějak utekl, takže až teď jsem se konečně dozvěděla, kdo je Igor Hnízdo.

plakát

Best of Bowie (2002) (video kompilace) 

Davidovy nejznámější pecky, klipy z koncertů i studiovky. Sice se drtivá většina z nich dá najít na YouTube, ale mít je pěkně pohromadě a navíc v dobré kvalitě je povinností každého fanouška.

plakát

Ben Hur (1959) 

Tyhle historické antické spektákly mi nikdy k srdci nepřirosli, ale Ben Hur se stal výjimkou. Na vozatajský závod asi dlouho nezapomenu.

plakát

Willy Fog 20.000 mil pod mořem (1995) (TV film) 

S původní Cestou kolem světa za 80 dní to nemá moc společného, ale komu zůstal šarmantní Willy Fog idolem až do dospělých let, rád si jeho dobrodružství připomene. Navíc je to sestřih několikadílného seriálu. DVD prodávají v Levných knihách.

plakát

Denša otoko (2005) 

Roztomilý film o otaku (japonský geek:) a o tom co je ochoten podstoupit, aby si udržel dívků svých snů. Příběh je dost průměrný a nijak neohromí, ale Densha je roztomile nesmělý, jeho internetový kamarádi jsou super prdlý a pro asijské romantické komedie mám prostě slabost.

plakát

Medvěd (1988) 

Srdcovka mého dětství o přátelství malého meďánka a starého medvědího brůči. Začátek a konec je hrozný doják, ale film díky skvělé režii rozhodně cíleně nehraje na city...no dobře, možná jen trochu.

plakát

Poslední týden (2008) 

Asi jsem hrozně bezcitný drsňák co slzy neuroní, ale upřímně, jak to může mít tak vysoké hodnocení? Proč se na tento film (ne)podívat? Hlavní hrdina je Terminátor, nicméně někde uvnitř se v jeho srdíčků skrývá špetka citu, jeho přítelkyně nemastná neslaná a protivná, navíc se navzájem nemilují. Za ty duchaplné životní pravdy, co nás celým filmem provází, by se nestyděl ani Morgan Freeman, až na to, že jemu bych je věřila. A kvůli kanadské přírodě se radši podívám na National geografic. Navíc, to co prožil nebylo žádné dobrodružství a přece každé malé dítě ví, že štěstí na nás nečeká někde v cizině, ale doma za humny.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Díky bohu, že se kromě Babicových podivných dobrot na TV obrazovky dostal i normální pořad o gastronomii. Konečně si místo jelita s teplým salátem uvařím biftek s holandskou omáčkou.