Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Pohádka

Recenze (107)

plakát

Kámoš k pohledání (2009) 

Jasona Segela mám ráda a u filmu jsem se celkem dobře bavila. Výjimečně mi nebylo jednoznačně jasné, jak to vlastně dopadne, což je taky u romantické komedie nevídané. Za mě ano. Byla to zábavná oddychovka, kterou můžu směle doporučit!

plakát

Stážisti (2013) 

Néé. Pro mě letošní největší zklamání. Můj oblíbený Vince Vaughn, k tomu ještě za doprovodu Owena Wilsona (jak já mám ráda Nesvatbovi!). Tohle bude supr, říkala jsem si. Namísto skvělé komedie jsem ale dostala nudný nevtipný chlapíky za zenitem. A nelogickej příběh o tom, jak mezi obrovskou, nadanou a študovanou konkurencí může získat prestižní místo prodavač hodinek bez žádaných znalostí, ba i bez známostí...

plakát

Sedm životů (2008) 

Ke snímku jsem zasedla s velkým očekáváním. Bohužel mě ale tato nezáživná vleklá podívaná zklamala. A ani ono přehnané, a od hlavního hrdiny paradoxně sobecké finále, neohromilo.

plakát

Roming (2007) 

Pěkně zpracovaný námět! Skvělé obsazení pana Javorského do všemožných rolí a zastavený život na ulici ve chvíli, kdy Romanovi dojde inkoust. Vtipné navzdory všem sprosťárnám, kterým moc nehovím. Nápadité a svižné.

plakát

Protivný sprostý holky (2004) 

Divím se tak vysokému hodnocení. Když to srovnám třeba s teenagerovskou Bezva vejškou, která má také kolem 60%?! Tak tahle přiblblost jí nesahá ani po kotníky! Ale oka, proti gustu....

plakát

Kate a Leopold (2001) 

No bylo to přesladký... Ale vzhledem k tomu, že velmi oceňuju galantnost, a vůbec ohleduplné a všímavé či dovtípivé muže, byl mi snímek sympatický.

plakát

Moje žena a jiné katastrofy (2007) 

Nezáživná nuda. Celý se to táhlo a omílalo se jen zda Chris Rock Kerry Washington přefikne nebo ne. Zkrátka žádné výrazné momenty či zvraty. Každopádně Nikky byla zatraceně sexy! Takže jedna hvězda pro ni.

plakát

Hra (1997) 

Výbornej námět! A celý to bylo tak pěkně temný... Ovšem na mě asi moc přehnaný. Nedovedu si představit, že by někdo tohle někomu mohl "dopřát". Hlavnímu hrdinovi by muselo asi dobře šibnout...

plakát

Líbánky (2003) 

Já jsem se u týhle romantický komedie navzdory všem zdejším kritikám náramně bavila! Spousta dobrejch fórků a celý to bylo pěkně svižný.

plakát

3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (2004) (seriál) 

Donutila miluju, ale valná část příběhů mě moc neoslovila. Nutno tvůrcům však připsat body za ukázku klasických českých vlastností a zvyklostí.