Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Romantický
  • Krimi
  • Akční

Recenze (17)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

"Will you still love me when I'm no longer young and beautiful?" Baze Luhrmanna prostě buď milujete nebo mu nemůžete přijít na jméno... po shlédnutí Gatsbyho jsem se opět utvrdila, že patřím k té první skupině. Je úžasný. Stejně jako Velký Gatsby. Je to film, ze kterého kýč doslova kape, ale v tomto případě to vůbec nevadí. Naopak! Spojení úžasných hereckých výkonů (DiCaprio opět ukázal, že je pan herec), dechberoucích kostýmů, výpravy a kontrastní a době neodpovídající (ale skvělé!) hudby – to vše dělá Velkého Gatsbyho tím nejvíce ohromujícím filmovým zážitkem poslední doby. „All right, old sport?“

plakát

Lov lososů v Jemenu (2011) 

Postelovymi scenami neprotkany, zato skvelym britskym humorem prospikovany film. Za me jedine ano! A jako tresinka na dortu bozsky Ewan, ach.

plakát

Něžnost (2011) 

Na cely film se moc hezky diva, diky Audrey, diky hudbe. Jinak ovsem nic moc. Nez jsem se stacila do deje ponorit, resp. aniz by me do sebe vtahl, byl konec.

plakát

Železná lady (2011) 

Moc jsem nepochopila smysl tohoto filmu. Nicméně Meryl Streep byla výborná!

plakát

Den zrady (2011) 

Jak jsem se na film těšila, tak mě zklamal. Určitě šel propracovat daleko víc, nedokázal mě do sebe dostatečně vtáhnout a než jse se nadála, byl konec.

plakát

Děti moje (2011) 

Kýčovité, zdlouhavé, ohrané drama bez nápadu. Nechápu, proč film dostal tolik nominací na Oskara. Pro mě naprosto průměrné rodinné drama.

plakát

Český lev 2011 (2012) (pořad) 

Jeden z nejhorších přenosů ever. Nepochopila jsem, proč večer uváděla Bílá, taneční vystoupení už mi taky přijdou poněkud ohraným doplňkem... Díky za Nevinnost, Poupata a Odcházení.

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

Nyní je tma. A jeden cítí dech toho druhého. A ví všechno, co potřebují vědět. Políbí se a cítí slzy toho druhého na tvářích. A jestli zůstal někdo, kdo by je mohl vidět... tak vypadají jako normální milenci laskající si navzájem tváře.Těla blízko sebe... zavřené oči... nevnímajíc svět okolo. Protože tak jde život dál...

plakát

Nevinnost (2011) 

Jeden z nejhezčích českých filmů roku 2o11, velmi silný příběh, skvělá kamera a hudba. Osobně bych film na konci střihla už u scény u jezera a hezky jej nechala doznít. Následné dovysvětlování mi přišlo zbytečné a navíc, pokazilo mi celkový závěrečný dojem z filmu.

plakát

Skafandr a motýl (2007) 

krása! Neuveřitelně opravdový film, citlivý, promyšlený, výborná kamera, skvěle uchopené téma... slza ukápla, a ne jedna