Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (13)

plakát

Teorie všeho (2014) 

Naprosto fenomenální výkon Eddieho Redmaynea... Opravdu, film stojí za to. Rozbrečel mě a smekám před hereckým umem E.R. Vskutku famozní záležitost

plakát

Sám doma (1990) 

Na této komedii jsem vyrostla. Každé Vánoce si ji s rodinou pouštíme, nikdy nás to neomrzelo :) Skvěle naladí vánoční atmosféru. Skvělé hlášky a humor :) A navíc ten úžasný soundtrack, který tomu dodává kouzlo a neodolatelný malý Culkin... Nemůžu jinak, než 10/10 ! A strašně se těším, až si ji o Vánocích znovu pustím

plakát

Pach krve 5: Krvavý masakr (2012) 

No ok... Jsem fanda Wrong Turn,ale tohle? 91 minut kuchání,řezání,ječení,vraždění. Naprostá debilita hlavních postav,zejména a,jak jí nakonec vypíchnou oči.... Neustálé SHIT a BITCH... Já nevím. Tenhle díl je podle mě nejslabší. A proto 2 hvězdy :)

plakát

Demi Lovato: Stay Strong (2012) (pořad) 

I já jsem si zavzpomínala,jak jsem jí neměla ráda. Asi dva roky po tom,co jsem se dozvěděla o jejím hospitalizování na klinice,jsem se podívala na tenhle dokument. A všechno se změnilo. Můj názor na ní se naprosto změnil. Je to tak milé stvoření s tolika problémy,o kterých je třeba mluvit! Nádherné,nehrané,emotivní... Klobouk dolů,Demi ;)

plakát

REC (2007) 

Takže počkat,počkat,počkat.... Co jsem to vlastně viděla? Tohle je opravdu možné zařadit do složky-horor/thriller? Spíš komedie... Už dlouho jsem hledala dobrý horor a nakonec,když mi dva lidé slibovali nespavost po tomto filmu a můj nevlastní bratr řekl,že to byla pecka,rozhodla jsem se na tohle obdivované dílo podívat. Celou dobu filmu jsem se koukala na hodiny a říkala si,kdy už tahle sra*ka skončí. Vážně-děj mě absolutně nenadchnul a celé to bylo až moc,jak bych to řekla-jednoduché. Někdo si tenhle film vychvaloval až do nebe,ovšem já musím dát jednu hvězdu jen díky ucházejícímu konci. Ale jak se říká-sto lidí,sto chutí a sto názorů ;)

plakát

Poslední dům nalevo (2009) 

,,Kdo ti to udělal?". Vcelku napínavý thriller,s velice sympatickou hlavní herečkou. Otec má v práci volno,jsou prázdniny,tak proč si nevyrazit na rodinnou dovolenou,že? Ale i tahle povedená rodiná idyla,se může vždycky zvrtnout-stejně,jako v jejich případě. Podle mě je nejlepších posledních cca 40 minut,kdy už jsou ubytováni v jejich domě pro hosty. Zkrátila bych znásilňovací scénu,jinak všechno bylo super-napětí bylo obrovské,až jsem se místy opravdu bála. Vcítila jsem se do role herců,což u dobrého hororu očekávám. Konečná atmosféra byla tak hustá,až se dala krájet. Super! :)

plakát

Houbičky (2007) 

Pár dobrých lekaček,ale jinak mě to nezaujalo. Podle mě,má dobrý horor osobu vtáhnout do děje,ale u tohohle hororu jsem se nudila. No,jestli se to vůbec dá nazvat hororem. Pro mě to byl film,u kterého jsem se každou chvilku dívala na hodiny,kdy už to skončí. Jediné,co bych považovala za světlou chvíli filmu,byl konec,který mě dostal. Jinak se mi na filmu nelíbilo snad nic ;) Proto jen dvě hvězdy.

plakát

Texaský masakr motorovou pilou (2003) 

Dobrý horor,u kterého jsem se já osobně nenudila. Námět dobrý,herecké obsazení (hlavně Jesica Biel) a legendární leatherface.... Byla tam dávka napětí,ale ne taková,jakou bych od opravdu 5 hvězdičkového hororu čekala. Takže proto jen 4 hvězdy :)

plakát

LOL (2012) 

Nádherný film,s mou oblíbenou Miley Cyrus. Všechno jsem jí uvěřila. Tenhle remake se mi líbil více,než originál z roku 2008 :) Tento film se mi dostal kamsi do duše... Je prostě boží-konečně film,na který můžu koukat každý den a neomrzí mě. Doporučuji,ale nic pro chlapy ;)

plakát

Pach krve 4: Krvavý počátek (2011) 

No... dlouho jsme váhala mezi čtyřmi a třemi hvězdami. Nakonec zvítězili 3,protože mě uchvátila demence hlavních postav. Nezabít ty hajzly jen proto,že nechci být jako oni,mi přišel jako dost nepochopitelný nápad,vzhledem k jejich zoufalé situaci. Měli je zapálit a bylo by. Taky pobíhání a křičení typu: My tady všichni umřem... CO budeme dělat" mě taky dost odradilo. A když bych už konečně našla cestu ven (oni prohrabali se ven sněhem a vytvořili tak tunel) určitě bych nelezla s půl minutovým rozestupem ;) Ale co,je to jen film... Za herecké obsazení,které bylo celkem sympatické,změnu prostředí a závěr dávám *** :)