Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (48)

plakát

Ordinace v růžové zahradě (2005) (seriál) 

Hvězdička za to, že díky tomuto seriálu mi babička nevolá každý večer. V pondělí a ve čtvrtek má pilno.

plakát

Kult hákového kříže (1998) 

S těma pěti jsem to přehnal. Nechal jsem si to rozležet v hlavě a musím povědět, že škoda přeškoda toho konce. Vzhledem k tomu, v jakém duchu a poslání se nese celý děj tohoto jinak úžasného filmu, tento konec vyznívá opravdu banálně a trochu mě až uráží. Naservírovali nám to jak blbečkům dychtícím po afektivním zakončení a věřte nebo ne, já jsem to tak nechtěl. Škoda toho, poněvadž když Norton střílí do černochů, umíral jsem s nimi. Když negr vykládá o usmiřovacím sexu, smál jsem se s nimi. A když strhávali plakáty s hákovými kříži, zaskočila mi slza.

plakát

The Guild (2007) (seriál) 

Nanejvýše líbivý seriál. Felicia je velice šikovná, stvořila nádhernou oddychovku, která jí dokonce i vydělala. Tak se to dělá :). Nesouhlasím s některými komentáři, takže pokud jste nikdy nehráli MMO, na seriál se koukat nemusíte, nebude mít pro vás ani polovinu toho, co pro "pařany". pozn: Bez Jeffa Lewise a případných hudebních klipů by seriál obdržel tak poloviční hodnocení.

plakát

JourneyQuest (2010) (seriál) 

Úsměvné, ovšem ne tak dobré jako The Guild a už vůbec ne tak dobré jako Troopers. Chvílemi snad i nudné, ale seriál má jisté vnitřní kouzlo, které mě nutí abych byl rád, že jsem JourneyQuest nalezl uprostřed Labyrintu webů... Tedy: Onward!!!

plakát

Troopers (2011) (seriál) 

Já myslím, že není žádnou nadsázkou, když Troopers ohodnotím 5 étoiles, poněvadž fandím takovým seriálům (doporučuji Journeyquest a The Guild) a i když se čas od času mohou určitými scénami jevit trapné, či nejapné, vězte, že ty světlé momenty dokonale postačí k rozesmání se na celé kolo. A pokud se scény, které způsobují ROFL v seriálu takového typu objevují, autoři splnili nejdůležitější (a zároveň jediné :)) vyžadované kritérium. Nedívejte se na to jako na umění, dívejte se na to jako na 2minutovou (tudíž časově nenáročnou) scénu, která, pokud vás přímo nerozesměje, tak vás aspoň donutí se usmát :) <- takhle

plakát

Nadaný žák (1998) 

Nepříliš zajímavý děj s nepříliš zajímavým představitelem hlavní dětské role. Film hodnotím jako jeden z mnoha, kde potenciál není využit na maximum a to je škoda. Přitom námět je poměrně slušný, ač je pravda, že znám lepší Kingovky. To, co filmu dodává šťávu a činí pár scén atraktivními je výkon pana McKellena, který nezklamává takovým způsobem, až je to trapné. Btw, jeho přízvuk je na Angličana řekl bych famózní. Heil Gandalf

plakát

Černý jestřáb sestřelen (2001) 

Filmík, těžící z akce. Jedné akce. To je nehorázné, troufalé a naprosto...originální. Kéž bych na tom filmu však našel něco, co by mě chytlo za srdíčko, tak jako jiné válečné filmy. A kéž bych jej viděl v kině.

plakát

Most do země Terabithia (2007) 

Těžko říct, jaký na to mají názor děti. Za sebe mohu říci, že je to jeden z nejnudnějších snímků, co jsem kdy viděl. Kdyby nebyla obsazena Zooey, nevím kde bych vyhrabával tu hvězdičku, poněvadž základ a účel každého filmu je zaujmout a bavit. A pokud mě, MĚ nedojme dojemná scéna, něco je špatně.

plakát

Dracula (1992) 

Potenciál tohoto filmu je nezměrný. Vizuální stránka je dokonalá (koneckonců za to obdrželi oscara), herecké výkony jsou úchvatné a neustálé haplování mezi jemně hororovými scénami a romantickými je famózní. Dosavadní výčet by vystačil na pět étoiles, ale jak se po mně může chtít, abych tak hodnotil film kterému se přes všechny tyto klady, nedostalo kvalitního scénáře? S trochou úsilí by Coppola sehnal dobrého scénáristu (a to on umí - všichni známe Kmotra), Hopkins by neodpověděl na otázku "Byla pohřbena zaživa?" "Ne, říkám vám jen to, že je nemrtvá.", což je příklad toho, kolikrát to ve filmu vypadá, že se postavy navzájem neposlouchají a každý si píská tu svou písničku a film by se mohl zařadil do kategorie oblíbené horory. Tedy nemohu odměnit stejně full housem, jako nedávno viděného Exorcistu (kterého tímto vřele pozdravuji :)), i když bych opravdu chtěl, protože film je vyjma scénáře (což je pro mně velice důležitým aspektem) výborný. Škoda...

plakát

Americká krása (1999) 

To mi takhle jednou spadla huba na zem. Bylo to 10. prosince 2011 - den, kdy jsem poprvé viděl pro mě prozatím nejlepší film světové kinematografie.