Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (143)

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Polovina herců tam hraje tajtrdlíky. Vůbec se to nedá vnímat vážně. Máte divný představy o herectví, ale možné sledujete moc marvelovoloviny....

plakát

Útěk z ráje (2023) (seriál) 

Nejlepší seriál na Disney Plus. Úžasný příběh s promyšlenými detaily, nádhernými záběry, psychologickými dramaty, s mnoha napínavými momenty, a řádně silným koncem.

plakát

The Widow (2019) (seriál) 

Tak napínavý seriál jsem dlouho neviděl. Natočit tento scénář bez chyb přidalo na uvěřitelnosti a to si získalo můj obdiv.

plakát

Není čas zemřít (2021) odpad!

Jen pro opravdové fandy, co snesou ten největší brak kinematografie.

plakát

Mesiáš (2020) (seriál) 

Málo kdo pochopil a pozorně poslouchal. I když tam máte hlavní postavu, tak důležité jsou ty vedlejší, což sama hlavní postava říká. Ale někomu nepomůže ani to. Sledovat ty vedlejší postavy, jak se jim rozpadne svět té jejich jediné pravdy, to je zažitek. Ten scénář poskytuje hodně věcí k zamyšlení, ale opět jak sama hlavní postava říká, nikdo tvé kroky nepovede, to je na tobě. Je to složité téma a je zpracováno tak, aby bavilo a to funguje.

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Originální přestože to čerpá ze známých témat.

plakát

Smrtící ticho (2020) 

Až na motiv vraha, co je v rozporu s jeho osobní zkušeností, jsou postavy logické propracované. Dobře natočené. Finále uspěchané, méně logické. Škoda.

plakát

Vtorženije (2020) 

Nebýt toho divného konce, samotný nápad zakončení byl dobrý, ale provedení strašný. Tady rozeznáte to, že to nebyl Americký snímek hrající na city a gradaci napětí, to prostě Rusko nedalo. Za vodní efekty ale dám klidně 4*.

plakát

Pod vodou (2020) 

Na nervy jde to, jak si pořád sundavají helmu skafandru, aby bylo vidět, kdo mluví na kameru, i když může dojít k zaplavení. V tom filmu chyběla delší akce, ale asi se to dá pochopit, když se všechno hned muselo rozbít, tak nebylo co zachraňovat. Co se těží tak hluboko u litosferických desek? Dole je tma, živočichové tam nepotřebují oči a v případě schopnosti vidět nějaké světlo, by je i světlo z baterky oslepilo a nelákalo.

plakát

Ruská panenka (2019) (seriál) 

Přesně takovouhle blbku si chcete držet co nejdál od těla. 3,3h jsem shlédl za 30 min a o nic jsem nepřišel.