Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Thriller

Oblíbené seriály (10)

Buffy, přemožitelka upírů

Buffy, přemožitelka upírů (1997)

Seriál Buffy přemožitelka upírů je podle mě jeden z nejlepších jaké jsem kdy viděla. Režisér Wes Craven má skvělé filmy a seriály. Obsazení herců je taky moc dobré myslím, že lepší přemožitelku než je Sarah Michelle jsme si vybrat nemohli. Skvěle se do této role hodí a k ní i David alias Angel jsou dokonalý pár:)). Velmi mě mrzí, že Angel na konci 3 série odjíždí a co mě nejvíce vadí je že dali do scénáře to že Buffy bude jednu dobu mít pletky se Spikem. Vůbec se k sobě nehodí. Jinak perfektní příběh má tento seriál.

Čarodějky

Čarodějky (1998)

Hned po Buffy můj druhý nejoblíbenější seriál přesněji řečeno nejraději mám první tři série, po odchodu Shannen ( Prue ) už to není to pravé ořechové hlavně Paige její představitelka Rose prostě na Shannen nemá. Jinak scénář příběhy, démoni, upíři, víly, skřítci výborně udělaný to nemá chybu.;)

Roswell

Roswell (1999)

Pro mě je tenhle seriál prostě nejlepší co se týče seriálů o mimozemšťanech. Je tu vše co má být, láska, napětí a záhady okolo života lidí, kteří vypadají jako my, ale nejsou jako my. Moc sympatičtí herci a příběh pěkně udělanej, jen škoda, že není víc sérií.:/

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Jedinečný seriál, nikdy jsem nic podobného neviděla a to se cení, v dnešní době jsou jinak seriály jeden jak druhej. Hltala jsem každej díl. Nejvíc se mi líbějí série, kde jsou všichni na ostrově v pozdějších dílech, když se jim podaří dostat zpět do civilizace, už není úplně ono, nicméně i tak hodnotím plným počtem hvězd.

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Upíří deníky je seriál. který mě velmi zaujal, vždycky je pro mě důležitý téma což upíři splňují, pak obsazení kdyby herci nebyli sympatický nemohla bych na to koukat a taky samozřejmě děj, který je plný překvapení, líbí se mi, že tam ukazují i minulost jak to vlastně všechno začalo, jediný co bych trochu upravila je to, že upíři díky kouzlům můžou na světlo a taky to, že skoro celé městečko o nich ví, jinak co se týče vlkodlaků vypadají spíše jako vlci, asi moc srovnávám, ale prostě první seriál o upírech Buffy je originál a na ten už prostě nikdo nemá a mít nebude.

Živí mrtví

Živí mrtví (2010)

Plný počet, nic jiného se dát ani nedá.:) viděla jsem hodně filmů o zombie a většina stála za prd, nicméně tenhle seriál je prostě perfektně natočenej, obsazení i děj naprosto dokonale zpracované.