Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Horor
  • Drama
  • Akční
  • Thriller

Oblíbené herečky (10)

Sarah Michelle Gellar

Podle mě, je to jedna z nejtalentovanějších a nejkrásnějších hereček. Miluju filmy sní od malička miluji seriál Buffy přemožitelka upírů.:) Sarah je prostě královna hororů, skvělě zazářila v hororech Nenávist, Tajemství loňského léta, Vřískot 2, Nebezpečná posedlost nebo Noční můra.

Shannen Doherty

Shannen jsem si oblíbila hlavně díky skvělému seriálu Čarodějky.:)

Kate Hudson

Kate je podle mého názoru jedna z nejůspěšnějších hereček v romantických komedií, ovšem dokázala, že umí hrát i v jiných žánrech např. horor Klíč je velmi vydařený a Kate svou roli ztvárnila velmi dobře.:)

Megan Fox

Megan je podle mě nejvíc sexy herečka v Transformers se proslavila, poté jsem ji viděla ve filmu Jennifer' body, který se mi opravdu moc líbil, hlavně díky ní.;) krásku i mrchu sehrála opravdu na jedničku.

Mila Kunis

Mila se mi zalíbila od té doby co jsem s ní jako první viděla film Kopačky, opravdu skvělá a zábavná komedie, pak jsem ji viděla ve filmu Výchovný tábor, kde hraje trochu problematickou puberťačku, ale musím přiznat, že roli zvládla opravdu dobře no a nejvíce se mi s ní líbila komedie Kamarád taky rád.:), to je komedie, která pobaví úplně každého.:)