Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Ať vejde ten pravý (2008) 

Na "netradiční upírský" film jsem se po kladných recenzích celkem těšil, ale fůbec mě nezaujal. Nuda, sníh, tři slova, nuda, sníh... V tomto rytmu se film vlekl téměř 2 hodiny. Herci mi přišli nezajímaví. Možná kdyby aspoň trochu mluvili, tak by člověk mohl někomu fandit.

plakát

Tři mušketýři (2011) 

Čekal jsem cirkus, ale dostal jsem blázinec. Millu Jovovich dělající něco jako kung fu a používající různý zlodějský vymoženosti jsem ještě dal, ale ty "vzducholodě", to na mě bylo fakt moc.

plakát

Hotel Paradise (2012) (pořad) 

Tak pobouřenej jako ostatní se necítim. Přesně něco v tomto duchu jsem čekal. Musím říct, že mi to přijde celkem vtipný a díky dívce s fotogenickou pamětí to možná bude i poučný. Jistě dá k lepšímu nějakou pasáž z knihy co třeba četla. Jako relax výborný i když věřím, že při pravidelném a častém sledování musí být slyšet nářek mozkových buněk.

plakát

Hříchy pro pátera Knoxe (1992) (seriál) 

Chtěl jsem dát 2 hvězdy, ale paj jsem si vzpoměl na zpívající Z. Adamovskou. Takže 1 navíc za její odvahu a sebevědomí :-)

plakát

Válka Bohů (2011) 

Mám tyhle "stylové" a chlapácké filmy celkem rád, tady bylo ale všeho moc - kromě příběhu. Postavy mě také moc nezaujaly, natož abych někomu fandil. Spousta z nich nosí podivné helmy a čapky (nevím jak to nazvat) a člověk má pocit že se chystá masopust a ne rozhodující bitva o Řecko. Nakonec jde však přece jen o bitvu a ta část, ve které bojují bohové s titány, byla nejlepší na celém filmu.

plakát

Přepadení v Pacifiku (1992) 

Nejlepší film S. Seagala. Příjemná akčňárna, které hodně přidal výskok Eriky Eleniak z dortu.

plakát

Jestřábí žena (1985) 

Příjemná, místy možná lehce zdlouhavá pohádka s dobrými herci. Dost mě ale rušila hudba, která se nějak nehodila. Přišla mi jak z erotického filmu.

plakát

Detektiv Martin Tomsa (1994) (seriál) 

Pokud se na to podívá člověk z nadhledu, tak se jedná o celkem vtipnou porevoluční záležitost. Baví mě Marek Vašut, který se tváří a hláškuje jako český a levnější Bruce Willis.

plakát

Kruh (2002) 

Místy nepříjemná záležitost. Ještě že to nebylo ve 3D. Určitě bych nechtěl, aby na mě z telky lezla trojrozměrná Samara.

plakát

Twilight sága: Nový měsíc (2009) odpad!

Chvíli jsem přemýšlel o 1 hvězdě a to za scénu, ve které se Edward rozhodne zemřít na slunci a odhalí své "chlapácké a opálené" tělo. To mě vážně pobavilo.