Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Fantasy

Recenze (7)

plakát

Blade (1998) 

Už někdy nějakému upírovi došlo, že zbavením se lidstva by se připravil o potravu?

plakát

Hellraiser (1987) 

V dnešní době už je asi pozdě pouštět si film s takovými fousy, jako má Hellraiser. Při dnešních vymakanych efektech bylo opravdu nemožné se vyděsit. Ale pravdou je, že ani příběh samotný mě neoslovil a to jsem se tak těšila, až zhlednu tuto hororovou klasiku. Nedokázala jsem se napojit na žádnou postavu, nikdo mě nijak neoslovil. Ani pověstný ohřebíkovaný týpek se mnou nepohnul, tim méně paní, která si jednou slušně vrzne a je z toho v pr*deli až z toho začne zabíjet, aby si to mohla zkusit znovu.

plakát

Percy Jackson: Zloděj blesku (2010) 

Líbilo se mi,že se digitální příšerky nevznášejí půl metru nad zemí,když mají chodit po zemi.. S tímhle si autor pohrál,což je dobře,pač mladé obecenstvo musí být nadšené.. My starší si holt musíme vystačit s Bondem s koňskym zadkem a s Umou Thurman s hadími vlasy.. Myslím,že herci si natáčení docela užili a je to na nich vidět. Celkový dojem z filmu je dobrý..Konec trochu odfláklý,ale jako rodinné fantasy je kvalitní.

plakát

Megamysl (2010) 

,,Malej modrej trotl" ,superhrdina,přející si být muzikantem a trouba z lidu,kterej je nadšenej,že ho nebolí,když si zařezává spodky :-D Z toho může vzniknout buď blamáž,nebo jako v tomto případě parádní podívaná,u které se pobaví celá milá rodina

plakát

Odpočívadlo (2006) 

Ani nevím,proč tři hvězdičky...Asi za snahu tvůrců... Jinak nevím jak chudinka Niki,ale já zůstat takhle zaseklá a jen tak tak uhnout vzteklý žlutý dodávce,tak asi vyrazím co nejrychleji směrem,kterým jsem přijela a pokusím se sehnat pomoc.. Ale dobře,to by ten film asi taky za moc nestál :-D Ale co ti pošuci v karavanu? Mamka,taťka a párek sourozenců našeho milého fantoma z dodávky? Spousta scén nedávala moc smysl,dostkrát jsem se spíš uchichtla než se bála. Americký béčko jak vyšitý,tak poděkujme aspoň za to,že to Niki nepřežila a neskončila s dlouhou slinou v koutku úst na invalidním vozíku v sluncem zalité léčebně pro choromyslné :-)

plakát

The Notorious B.I.G. (2009) 

K tomuto filmu jsem přišla zcela náhodně,sama bych si ho asi nevybrala,ale jsem ráda,že jsem ho viděla..Sama nyní poslouchám jiný styl,ale v době,kdy proběhla střelba na 2-Paca a za pár měsíců i na B.I.G.a jsem situaci sledovala a tento film mi pomohl to celé pochopit.Je to velice vkusně udělaný životopis a myslím,že hlavní postavy by byli spokojené,kdyby se ovšem mohli vyjádřit. R.I.P. 2-Pac R.I.P. Notorious B.I.G.