Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný

Recenze (180)

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Jedinej zlocin tady vyrobila "autorka". Jako takyautor mam sverazny nazor na inspiraci. Da se shrnout takto: kdyz se inspirujes nad miru (prakticky jedna k jedny), rika se tomu plagiatorstvi. Rowlingova umi skvele opisovat, napr od Durella, a napakovat se na nove degeneraci stejne jako cela ta nezastavitelna masinerie v pozadi. Nicmene dobre... muze bejt... Durell uz by si ty miliony neuzil, leda ze by se mu dokoupilo kvalitni hnojivo... v tom pripade by ale bylo od veci misto "ani nevim odkud me to napada, proste napady chodi a jsem za ne rada" inspiraci priznat, ty zkurvena bezpaterni kravo.

plakát

Poslední šance (2021) 

Vlivem soukromé profesionální deformace vidím všechny ty taktické kraviny, které jsou ve filmu obsaženy. Všichni mají náramně špatnou mušku... postavy kontrolují rohy, ale jen ty, na které kouká kamera... herci přebíjejí jen naoko... to bylo tak těžké je to naučit i v rámci rozpočtu? :-) Ale co, je to céčko za prachy, které v íránu stojí běžný nelegální potrat.

plakát

Matrix (1999) 

Příběh není za pět, ale jinak to byla totální revoluce ve filmové industry.

plakát

Matrix Resurrections (2021) odpad!

Geniální pocta originálnímu mástrštyku po dvaceti letech. Něco jako Kmotr III. Bylo vidět, že tvůrce... tvůrkyně... tvůrka zamýšlela takto citlivě a decentně podtrhnout své mistrovské dílo už zamlada.

plakát

Zaklínač - Série 2 (2021) (série) odpad!

Naprostý porno. Jedna chuťovka ze zákulisí (od člověka, který s Cavillem osobně spolupracoval na sérii): A. Cavill je naprostej sebestřednej zmrd, který odmítal hrát bojové scény ve scénáři, protože "je to na něj moc dynamický a on je bodybuilder a neuběhal by to" (už v první sérii), takže je nakonec vyškrtli... (např. úvodní scéna ve vodě měla být asi tak 10x delší). B. Samozřejmě nikdy nečetl knihy ani nehrál hry (i.e. před začátkem natáčení), takže ty kecy, že je to velkej fanda, si můžou všichni z marketingu a PR Netflixu zasunout do análu. +++++ Chápu, že se Sapkowski chce napakovat, ale nemusel se zaprodat tak monstrózním způsobem. To je, jako kdybych poskytl svoje Časovládce Bollywoodské produkci. +++++ Mám pár návrhů na obsazení v dalších dvaceti sériích: Stefan Skellen -> Jackie Chan. Bonhart ->Jaromír Nohavica. Lasička -> Lana Wachowski (nebo jeho ségra, je to fuk), Avallach -> Hulk Hogan. Ne, počkej, ten už tam je... hrál Vesemira. Regis -> Miloš Zeman (umí se reinkarnovat a všem inteligentním čechů (vím, že to zní jako oxymorón) už léta pije krev).

plakát

Rozhněvaný muž (2021) odpad!

Totální hollywoodská sračka, která nemá ani hlavu, ani patu. Guardovi neseberou glock? Nevšimnou si, že ho drží v ruce? Mr.Statham si nevšimne, že nemá v pistoli munici a dozví se to až v autě? Pak ta naprosto amatérská vykrádačka? Frajer si míří puškou na nohy, aby mu je mohl hlavní hrdina prostřelit? Pak to kikot schytá dávkou do ramen, upadne na zem a čumí? O x-minut později (i hodin...) se objeví jen tak z ničeho nic v obýváku záporáka. To se mu ty průstřely asi do večera zahojily, nebo co. Ježíšikriste. Moje dcera by napsala lepší scénář k tomuhle filmu, a to i kdyby jako hlavní postavy mohla použít pouze babu jagu a motýla emanuela.

plakát

The Mandalorian - Season 2 (2020) (série) odpad!

Zdejší hodnocení se dá použít jako filtr při vstupu do Dachau. Kdo tomu dal jednu hvězdu a víc, jde do plynu. Kdo tomu dal odpad, bude v sonderkommandu.Disney chce peníze a chce je moc. Všechno ostatní je těm kreténům u prdele. Pracovat u Disneyho musí být pro člověka s vkusem jako práce ultrakatolíka v potratové klinice. Na hřebíky do vočí.

plakát

Mandalorian (2019) (seriál) odpad!

Celému Star Wars by neuškodil aspoň jeden jedinej vážnej scénář a Rkovej rating. To se ale u Disneye opravdu nestane. Totální sračkoidní pohádka, postavená na hlavu, bez vtipu, plná logickejch děr, bez napětí a s příšernejma kulisama, kde jsou po disneyovsku všichni namydlení, i když jsou zrovna zaflákaní blátem. Ježišikriste. Postavy jsou plastický jak kozy Ellen Paige.

plakát

Gentlemani (2019) 

Námrd. Ricence to kill. Co dodat, plná palba.