Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (26)

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

V porovnání s Leonardovým Chyť mě, když to dokážeš vidím hodně podobností, ale tento vlk za ním silně pokulhává...

plakát

Křídla Vánoc (2013) 

Klasická česká filmová vlastnost: když nemáme dobré story, budeme hrát na city :) Super herecké obsazení, jen ten příběh pokulhává...

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Slabý, hodně slabý. Všechno hrozně roztáhlý a utnutý, bez konce. Scény jak z počítačových her mě taky dvakrát nepotěšily. 3* jen kvůli autorovi.

plakát

Život Adèle (2013) 

Mnoho filmů v dnešní době se snaží ukázat svět a život ne takový jaký je, ale takový, jaké ho všichni chtějí vidět. Dotknou se tak širšího počtu lidí a výdělek je pak uspokojivý. Tento film mě zaujal nejen tím, že se autor nebál ukázat i jiný druh sexuality, lidskou krásu bez úmyslně směrovaných kamer, ale i svou skutečností. Film předá veškeré emoce, které předat má a za to náleží hercům i autorovy velký dík. Nenapadá mě nic, co bych mohl tomuto filmu vytknout.

plakát

Lásky čas (2013) 

4* za to, že jinak nemusím britské filmy a humor, ale tohle bylo dobré, nicméně film trochu natažený.

plakát

Spring Breakers (2012) 

Teda těšil jsem se na to pěkně dlouho ale takovou kravinu jsem dolouho neviděl... Nevím jestli to má bejt snaha o umění nebo jen nepovedenej film stylu Project X. Rozhodně mě to nenadchlo. Zbytečných 94 minut.

plakát

Muž z oceli (2013) 

Co vznikne spojením Hulka, Star Gate, Star Wars, Matrixu a dalších? No přeci jeden velkej superman! Polovina scéna jako z Hulka...jenže tady se jen tak mlátěj a neubližujou si. Pak fik fik a jeden je mrtvej. Scény na 2 minuty roztáhnuty do 20ti. Pro člověka co vyrůstal na Smallvillu je to docela rána. Všechno jiný a chybí dost důležité postavy. Je to očividně nové pojetí. Film nenadchnul ani nezhnusil.

plakát

Slova (2012) 

Film o knize o knize o životě... To je na mě až moc. Provedení dobré, ale bral bych trochu lepší zápletku. 3*

plakát

Iluzionista (2006) 

Jen 3 hvězdy za to, že celkej film byl hrozně průhlednej od začátku.... Jinak zpracování luxusní a hlavně i přes to, že člověk na 90% tuší jak to dopadne, tak ho to prostě drží...