Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

První 3 série byly fantastický, neuvěřitelná prdel. Pak ale u 4 přišlo zklamání a už sem se nechtěl dívat, měl jsem pár pokusů, vždy na pár minut. Po čase, a hlavně na základě kladných komentářů sem 4 protrpěl a díval se dál. Od 5 se to zas rozjelo správným směrem a tak až do 9 včetně jsem nadšenej.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

Od 1. do 5. série včetně je to super sranda. Série č. 6 až 8 jsem přetrpěl, podíval jsem se na ně s přemáháním a s odstupem času, dříve jsem to vzdal. Poslední je ale dobrá, už se to nevrátilo k super, ale zase příběhy intenzivně směřovaly k rozuzlení, a to je také dobré. Jen všichni kamarádi ztratili dost ze svého šarmu. Přes pár nepovedených sérií budu celkový dojem hodnotit výborně, tj. 5 hvězdičkami. A rád se zase podívám, už vím, co si užít a co vynechat.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Do čtvrté série to byla nuda, moralizující poučky, slabý humor. Ale od páté je to bomba, zatím jsem viděl do 23., jenom nemám moc v oblibě čarodějnické díly.

Čtvrtá hvězda

Čtvrtá hvězda (2014)

Je to perfektní, vtipné, trhlé, má to příběh dobře rozkouskovaný do jednotlivých dílů a herci výborně a věrohodně podtrhli tento seriál.