Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Trilogie Pán Prstenů je opravdu nejúžasnější trilogie co jsem kdy viděl. Příběh je velice zajímavý a krásný. Vizuální Efekty jsou dokonalé a Nový Zéland, (kde byla trilogie natáčena), je opravdu výborným a nádherným prostředím pro takhle kvalitní film. Peter Jackson se opravdu předvedl a dostává moje veliké uznání!!! Už se těším na Hobbita!

Poslední samuraj

Poslední samuraj (2003)

Úžasný film s úžasným příběhem s úžasnou hudbou a s úžasnými hereckými výkony... Tento film nemá chybu a obdoby! Obdivuji umění a statečnost samurajů. A těším mě, že se císař nakonec zachoval správně. Nejlepší voják byl kapitán který zachránil Olgrinovi život! Troufnu si říct, že to je Cruisův nejlepší film.. Dojmulo mě to a také stékalo pár slz.. Jasných 100%!!

Nedotknutelní

Nedotknutelní (2011)

Neskutečně emotivní film! Totálně mě to dostalo. Celou dobu jsem soucítil s postavami. Hudba nepřekonatelná a černý humor byl super. :) A ještě víc mě těší to, že je to podle skutečného příběhu. Přátelství, které vzniklo mezi Filipem a Drissem bylo hlavně založeno na upřímnosti, důvěře a ochotě. A bylo prostě dokonalé! Prostě kluk z "ulice" začne pracovat jako opečovávatel a dokonale se to na něj hodí. Na nic si nehraje a dokáže Filipovi udělat život mnohem krásnější a přijatelnější. :) Prostě dokonale natočený příběh podle skutečnosti! A soundtrack k filmu je naprosto totálně boží!!!! <3 Strašně ho žeru!

Saw: Hra o přežití

Saw: Hra o přežití (2004)

Když jsem viděl první díl, málem jsem se rozplynul. Okamžitě jsem musel vidět další a další díly a dospěl jsem k tomu, že Saw má nejúžasnější příběh! Každý díl navazuje na ten před ním, v každém díle jsou nové pasti a nové zápletky a jelikož mi nevadí krev ve filmech tak jsem se opravdu vyžil v krutých scénách s pastmi. Saw je nejlepší horor co jsem kdy viděl a po každém zhlédnutí jednoho dílu jsem napjatě očekával co se stane v dalším. A myslím si, že James Wan chtěl tímto filmem i něco lidem sdělit. Myslím, že chtěl, aby se lidé zamysleli a žili spravedlivý život, nikoho neokrádali, nikoho neodsuzovali, nikomu neubližovali, jinak by se jim klidně něco takového mohlo stát. Na světě je dost šílenců, kteří by mohli něco takového napodobit.

Vlk z Wall Street

Vlk z Wall Street (2013)

Neskutečně zvrhlej a bombastickej nářez! Za tuhle roli měl DiCaprio rozhodně dostat Oscara.. Nestalo se tomu tak bohužel, ale pokud bude Leonardo ve svém hereckém výkonu takhle pokračovat, dočká se a to brzy. Nesmírně bombově zahrané. Prostě DiCaprio je PAN HEREC! Co se týče filmu: Od první minuty do poslední brutální jízda. Útoky na emoce, smysly a hlavně choutky.. Pokud je to takhle snadné, tak proč, to nezkusit taky co? :D Tento film vás zavede do tajů a záhad akcií. Kdo se vtom moc nevyzná, o tom o čem si povídají a co probírají nebudete mít ani páru, ALE to je uplně jedno! Stručně řečeno film si užije každý kdo má smysl pro humor a není moc realista. U tohohle filmu musíte vypnout všechny vaše předsudky a negativní smýšlení o tomhle světě, protože kdyby ste to neudělali, tak vám tento film vleze tak strašně do hlavy, že se z toho zblázníte. Prostě a jednoduše u tohohle filmu vypněte a nechte se unášet vlnou, sprostých slov, kundiček, balíků peněz a hlavně drog! :) P.S. Jediný co mě sere je to, že to v tomhle našem podělaným světě takhle funguje..

Avengers

Avengers (2012)

Dlouho jsem se na ně těšil a jsem opravdu velice potěšen! Myslím, že Avengers nastavili laťku hodně vysoko a jen tak je asi nic nepřekoná. Za 220 milionů se dá natočit hodně dobrý film, jenže Joss Whedon natočil legendární film! Scény, příběh, spolupráce a hlavně důvtip je vše co jsem očekával. Efekty byly fantastické a hodně se mi líbila postupná souhra a spolupráce všech hrdinů. Jediné co bych vytkl je, že Hulk měl méně prostoru než by dokázal využít. Jelikož je to tátovo nejoblíbenější komixová postava tak by filmu dal 85%. Mě osobně film velice potěšil -> 100% :)

Utržený ze řetězu

Utržený ze řetězu (2005)

Pro mě "SRDCOVKA"! Úžasný a dojemný příběh s akčním nádechem. Nečekal jsem, že by vedle sebe mohli Morgan Freeman a Jet Li oba zazářit, ale oboum se to povedlo. Postava je pro Jeta jako stvořená. Když mu někdo řekne "zabij" udělá to během chvilky, ale když se z něj stane zase poslušný "pejsek" je jako neviňátko. :) Všechno to doprovází zlé vzpomínky z dětství a Sam s Viktorií mu pomůžou (skrz hudbu) k normálnímu životu. Prostě film je pro mě nejdokonalejším dramatickým příběhem všech dob. :')

Království nebeské

Království nebeské (2005)

Můj nejoblíbenější historický film! Příběh je podle skutečných událostí a Ridley Scott se toho velmi dobře držel. Obsazení Orlanda Blooma bylo nevyhnutelné, neboť si nedokážu představit kdo by to zahrál lépe. Bojové scény luxusní, scénář hodně dobrý a Saladin byl velice příjemná postava :O To se mi také dost líbilo. Také král "Jeruzalém" byl velice slušný a moudrý a takové postavy mám velice rád. A navíc vůdčí schopnosti rytíře Baliana jsou nepřekonatelné. Obranu Jeruzalém připravil tak dobře, že ani velký a mocný Saladin nic nezmohl. :) Ridley v tomto filmu předvedl svou skvělou stránku.

300: Bitva u Thermopyl

300: Bitva u Thermopyl (2006)

A znovu můj oblíbený režisér Zack Snyder a znovu nezklamal! Film 300 je nejlepší historický film co jsem viděl. Za prvé: Příběh je podle skutečných událostí a myslím si, že film je vystihuje velice přesně, neboť jsme se o tom nedávno učili v Dějepise. A za druhé: Akční scény jsou úžasné! Jsem fanda velkých bitev a toho, když se do toho režisér dokáže pořádně opřít a tento film mě "nakrmil" spoustou akčních bitev se zpomalenými záběry a výbornými efekty. Byl jsem velice spokojený po shlédnutí a už jsem to viděl asi 7 krát a klidně si to zhlédnu ještě po osmé.

Sedm

Sedm (1995)

Nejlepší thriller všech dob! Morgan Freeman a Brad Pitt spolu? :O Dokonalá dvojice! Příběh dokonale zpracovaný. Scénář výborný. Námět? Super! Prostě tomuto filmu se jen tak něco nevyrovná. Sedm smrtelných hříchů. Každý má něco svoje. Vrah, jež vraždí podle SEDMI hříchů, měl dokonalou představu, jak to udělat. Dvojice detektivů, kteří dostanou případ na starost, se s ním celkem dobře vypořádají, ale mají jedinou slabinu a to je, že si nehlídají "záda" a vrah toho velice dobře využije. :)