Reklama

Reklama

Utržený ze řetězu

  • Francie Danny the Dog (více)
Trailer

Mafián Bart půjčuje peníze. A umí se postarat, aby mu je dlužníci vrátili i s tučnými úroky. Přijde vždy se svým poskokem Dannym, který je skutečné polozvíře. Když mu Bart sundá obojek, každého, kdo je v dosahu, zmlátí nebo zabije. Jeho život však není žádný med. Mlčky vegetuje v psím kotci. Nemluví, možná to ani neumí, nebo jen málo. Jednoho dne vejde ladič pian Sam do místnosti, kde Danny čeká na svého pána před výpravou za dlužníky. V Dannym tóny nástroje probudí zvědavost, zbytky lidskosti. Přisedne si a pomáhá Samovi ladit... Náhle zazní signál a Danny musí běžet na pomoc Bartovi. Danny s Bartem a jeho poskoky odjíždějí a po cestě se zastaví ještě u jednoho zlatníka, který dluží peníze. Bart opět vypustí Dannyho a zákazník v obchodě Wyeth je svědkem rvačky. Danny se zákazníkovi líbí, a tak navrhne Bartovi obchod: Wyeth totiž pořádá tajné souboje na život a na smrt. Bart přijímá a přivede Dannyho na zápas... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (625)

Falko 

všechny recenze uživatele

Tak toto bolo nieco ine, ako predchadzajuce filmy s Jetom Li. Pacilo sa mi, ako spoznaval aj dobrych ludi v podani M. Freemana a ucil sa nebyt iba psom, aby na rozkaz svojho pana zabijal ludi. Bob Hoskins zahral zaporaka vynikajuco. Upozornujem vsak tych, ktori ocakavaju podla traileru iba nekonecne mnozstvo kvalitnych bitiek, je tu aj dost dialogov. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Neil Davidge a Massive Attack: 1. Opening Title ,2. Atta' Boy ,3. P Is For Piano ,4. Simple Rules ,5. Polaroid Girl ,6. Sam ,7. One Thought At A Time ,8. Confused Images ,9. Red Light Means Go ,10. Collar Stays On ,11. You've Never Had A Dream ,12. Right Way To Hold A Spoon ,13. Everybody's Got A Family ,14. Two Rocks And A Cup Of Water ,15. Sweet Is Good ,16. Montage ,17. Everything About You Is New ,18. The Dog Obeys ,19. Danny The Dog ,20. I Am Home ,21. The Academy ,22. Baby Boy ,23. Unleash Me, ()

Reklama

Le_Chuck 

všechny recenze uživatele

Pes s tvárou človeka. To je Danny. Vychovávaný aby zabíjal, aby počúval pána. Bez minulosti, bez budúcnosti, bez snov. Je ho možno zmeniť ? No toto nám dá odpoveď Unleashed. Trochu mätúce, hlavne ked si človek pozrie kto za filmom stojí. To do akej miery je možne prevychovať toto zviera na človeka by bolo na dlhé diskuzie a filozofovanie a verím, že by sa našlo x prešlapov a nejasností v spôsobe ktorý nám je predostrený, ale keďže sa tomu venuje dosť veľká časť filmu nedovolím si túto dejovú linku opomínať. Za seba môžem povedať, že som sa v tom nejak moc nerýpal a celkom mi to zbehlo. Postupé zbižovanie sa Dannyho s "novou" rodinou je síce prudko predvídateľne, ale nijak neurazí. Čo ale vyniká je bezpochyby technická stránka. Skvelá choreografia, kamerové filtre a hudba alá Massiev Attack. Výsledok precízny. Aj keď matiku moc nemusím tak som si dovolil malú rovničku: Michael Bay + Tonny Scott = Louis Leterrier. My vizuální chrochtáme blahom. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Jet Li má obojek, umí hodně zmlátit lidi, dokonce i Scotta Adkinse, jenže shodou okolností se ho jednou ujme Morgan Freeman a udělá z něho člověka, který se naučí milovat a hrát na klavír. Leterrier tímto filmem přeskočil svůj stín a dodal nám nejzajímavějšího Jet Lieho v západní produkci. Navíc ten příběh je opravdu pěkný. 70% ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Louis Leterrier se mezi prvnim a druhym Kuryrem rozhodnul natocit neco jineho, aby se o nem nedalo rict, ze umi tocit jen akcni filmy s hloupouckym dejem. A povedlo se. Tenhle film ma rozhodne dost originalni zapletku, ktera se ale postupne premeni do pribehu o cloveku, keryho dostihla jeho minulost a to uz tu parkrat bylo. Nicmene 90 % filmu je skvela podivana. Hlavni problem je, ze mezi brutalni akci na zacatku a vyrizovanim uctu na konci je okolo 40 minut polidstovani Dannyho. Diky nim se nejedna o ciste akcni film a stava se tak trochu dramatem, ale zaroven po tom neuveritelnym pocatecnim nakladu pusobi trosku moc pomalym tempem, ale neni to nic, co by se nedalo prezit. Jet Li chtel predvest sve herecke umeni, coz se mu do jiste miry povedlo, i kdyz vetsinou se jen ublizene kouka. Jenze jakmile se zacne rvat, kazdej zapomene jak hraje a vychutnava si naprosto dokonaly bojovy sceny, ktery nejsou nijak ucesany a tudiz pusobi pekelne drsne. Taky se mi libila hudba k bitkam, byla taky spravne drsna. Morgan Freeman tu moc prostoru nedostava a ani to nevadi, protoze tu je Bob Hoskins, kterej je tak strasne krutej, ze bych si ho dokazal predstavit jako nejakyho mafianskyho bosse. Tak trochu jinej a dost dobrej akcni film. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (13)

  • Když jede gang v autě a Bart (Bob Hoskins) mluví o rodinách, Danny (Jet Li) otočí volantem doprava, ale auto přitom zatočí doleva. (BloodMax)
  • Ve scéně bitky v supermarketu lze v pozadí zahlédnout producenta a scenáristu filmu Luca Bessona, který ten den právě přišel navšívit natáčení. (NIRO)

Související novinky

Komiksové novinky

Komiksové novinky

03.02.2007

Restarty se v poslední době těší velké divácké oblibě, je to patrné na úspěšnosti Batmana, který začíná a Casina Royale. Proč nezkusit nový přístup k látce, i když máme za sebou teprve jeden díl? To… (více)

Reklama

Reklama