Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (16)

plakát

Deadpool (2016) 

Film stojí na jedné věci. Vtip. Postava Deadpoola je super, je v tipná a na tom se taky snažili postavit celý film. To by se povedlo v případě, že točíte komedii.. Vítejte ve světě, kde se superhrdinové vyrábí jako na běžícím páse v programu pro smrtelně nemocné veterány speciálních jednotek a kde každý (kdo podstoupí program a přežije ) vyhrává BONUS : SCHOPNOST NECÍTIT BOLEST! (Tu má ve skutečnosti jen jedna postava ). Nezáleží na tom jestli Vás probodnou ve vzduchu mečema a poté přišpendlí ke konstrukci mostu - nevykrvácíte. Je jedno jestli Vás udeří ocelový muž tak, že letíte 30 metrů vzduchem a zakousnete se do rámu od auta - nebolí Vás to. Dokonce Vás ani nebude bolet, když Vám zabodnou nůž do hlavy - i když máte "jen" jako superschopnost rychlou regeneraci. Prostě v tomhle filmu mají všichni bonusovou superschopnost.

plakát

Poslední lovec čarodějnic (2015) 

Jednoduché shrnutí pro ty, kteří film neviděli : Bilý Wesley Snipes jakožto Blade, loví nepřátele lidstva - v tomhle případě čarodějnice. Stejně jako v Bladeovi (spoiler), zachraňuje svého kolegu/přítele, pomůže mu kočka " z těch druhých", do které se později zamiluje a jeden z jeho pomocníku ho zdradí. Úplně okopírované přes kopírák, zabalené do příjemných efektů. Sečteno, podtrženo - děkuji, viděl jsem , jdu si pustit Bladea :-)

plakát

Croodsovi (2013) 

Pokud se člověk nad tím filmem zamyslí, má super hlubokou myšlenku.. A právě proto se mi ten film tak moc líbil.. Ten podtext toho filmu je super.. :-)

plakát

Město (2010) 

Ben Affleck mi do rolí "drsných, kriminálních vazounu" moc nesedí.. Vidím ho spíš ve válečných a filmech.. Ale to je jen můj názor.. :-) A role šéfa policejního vyšetřování, které se ujal John Hamm, mi prostě nepřišla dobře zahraná.. V určitých scénách to bylo umělné a ne přirozené.. Něco ve stylu " budu drsňácký policajt, ale moc mi to nejde "..

plakát

Útěk z MS-1 (2012) 

Klasická "americká slátanina", typu - Jsem hlavní hrdina, ze všeho si dělám srandu, na co šáhnu se mi povede, necítím bolest a zachráním prezidentovu dceru, která se do mě zamiluje .. Místy až legrační scény ( např. plastická honička, připomínající počítačovou hru ).. Viděl jsem, stačilo.. :-))

plakát

Avengers (2012) 

Hodně povedený comixový snímek. Dost mě to bavilo i když mi v teamu Avengers chyběl třeba spiderman a jiný marvelovští hrdinové. I tak Vás tento film připoutá ke křeslu a nepustí až dokonce..

plakát

Štěstí na dosah (2006) 

Skvělý film a nádherný přiběh ze života o tom, jak se dá jednoduše dostat na dno, ale při troše štěstí a nevzdávání se, se ze dne zase dostat.

plakát

Bitevní loď (2012) 

A máme tady Transformers, ale ne jak je známe. Teď jsou tady ve formě lodí, které ovládají mimozemšťané. Některé části mi příjdou dost přehnané (např. brzda s následným manévrem v podobě spuštění kotvy). Ale bavilo mně to. Efekty a zvuk se opravdu povedly.

plakát

Projekt X (2012) 

Film, natočený amatérskou kamerou, o velkolepé pařbě tří totálních looserů?.. nic moc.. po spuštění filmu se mi to ale zalíbilo. Ať už zvaní lidí na párty, nebo nakupování alkoholu, až po kradení trpaslíka bývalému vojákovi, který teď ale prodává drogy.. Legrace nechybí. Film se mi líbil až po část, kdy příjde bývalý voják pro svého trpaslíka s plamenometem v ruce. Tohle mi přišlo už trošku přehnané a u konce se mi film prostě přestal líbit.. Takže 55%..

plakát

I Love You Phillip Morris (2009) 

"Jim Carrey v roli teplého 40tníka, které se zamiluje ve vězení do Ewana McGregora?.. Jim Carrey hraje přece z 90% v komediích a tohle je trochu z ruky ", jsem si řekl před spuštěním tohodle filmu. Ale zahráli to oba dva opravdu dobře. Film má vše co by měl mít. Překvapilo mě to.