Reklama

Reklama

Armády lovců čarodějnic, bojovníci „Sekery a kříže", vedou svou válku proti hrozivému nepříteli po celá staletí a bojují s čarodějnicemi na všech místech Země. Jeden z nich, Kaulder, zničí samotnou čarodějnickou Královnu a ta ho s posledním dechem prokleje k věčnému životu. Navždy odtržen od své rodiny pak Kaulder tráví stovky let tím, co umí nejlépe – loví a zabíjí čarodějnice. Dnes je posledním svého druhu a prořídly i řady nadpřirozených nepřátel. Jeho příběh ani boj ale nemají konec, zlé čarodějnické síly tu stále jsou, ukryty našim zrakům. Navíc se jim konečně povedlo přivést zpět k životu svou Královnu a ta žije jedinou myšlenkou. Rozpoutat na Zemi peklo, ukončit Kaulderovu nesmrtelnost a postavit lidstvo tváří tvář zkáze. Posledního lovce čarodějnic čeká v knize jeho života epická a bojem naplněná kapitola. Bude poslední? (Bontonfilm)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (510)

Xmilden odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad s luxusním digitálem. Holt někdo si může dovolit i takovou neskutečnou kravinu, která se asi chtěla uchytit podobně jako Constantine ve fantasy světě, ve kterém platí určitá pravidla, opatřit nákladnými triky, ale tak nějak zapomene na to hlavní a to je scénář a zajímavý příběh. V průběhu se dozvídáme, že při výkladu karet zrovna tahle karta znamená tohle. Proč? protože prostě proto. A takhle by se dalo pokračovat. Mírně zajímavější situace nastává až s blížícím se závěrem. Tvůrci se snaží těsně před koncem diváka přesvědčit, že pokud se chce dozvědět více, měl by mít zájem na tom aby vznikly další díly. Za sebe ovšem jednoznačně říkám, že nemám zájem. 10% ()

Pejpr 

všechny recenze uživatele

Nevím, jestli s přibývajícím věkem začínám hloupnout, ale s Posledním lovcem čarodějnic nemám problém. Jedná se o příjemnou, odpočinkovou podívanou, která sice jede přes šablonu, ale povedlo se jí vyvarovat logických přešlapů nebo je alespoň umně maskuje. Nesmrtelnej Vin Diesel je super, stejně jako jeho Hexenben. Jako fanoušek Dračího doupěte si musím postesknout, že je škoda, že děj příběhu nezůstal v temném fantasy středověku. Jinak je Poslední lovec čarodějinc výborná volba pro takové to domácí pokoukáníčko bez zbytečného přemýšlení a šťourání kolem. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Sedmý syn ryloudyt aneb rychle a zběsile vyždímejme z těch náctiletých mongoloidů co se dá, dokud jsou ještě nakaženi zhoubnou nemocí jménem zápal plovacích blán z poslintání Herym Potratem. Ach jo! V seriálech už sice trošku ten přiteplený homovítr foukat přestává, ale za trochu temné krvavé áčkové fantasykinovky šel bych světa kraj. Šel s pérem vztyčeným a šel bych bosý. Však stále obut jsem a povislý a v jednom kuse hážu kosy. Ano, deset minut je to fuckt temné, protože se to odehrává v noci, ani v nejzmasakrovanější oběti těch „strašlivých“ čarodějnických rejdů by se jeden krve nedořezal, protože by z toho mohl mít nějaký desetiletý pičus trauma, největší obludou je tu Švankmajerův strom s turbomotorem a pan Nafta s povislým podbradkem, pokrčeným zátylkem a blahoslaveně oduševnělým výrazem Medvídka Pů při sraní vypadá spíše jako lovec downů než ježibab. Scénář by mohla z fleku paní Rohlíková literárně vykrást, jak je jejím dobrým zvykem, a vydat jej třeba pod názvem Vindýzl a kámen úrazu jako novou škvárovou ságu pro diváky Teletabís. A já bych celosvětově tak na 30 let zakázal rozmnožování a nařídil plošné práškování ginkobilobou a homocidy, aby tu alespoň na chvíli převládli jako cílová skupina Holého údu mentálně vyvážení heterodospělí. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel alias Kaulder, urostlý bojovník řádu"Sekery a kříže", se vydává na 800 let trvající pouť napříč časem, která ve filmové řeči trvá něco málo přes devadesát minut, aby se stal charismatickým holohlavcem a sdělil tak plešatým mužům nemilou zprávu, že ani za osm století nebyl vyvinut lék na růst vlasů. Zároveň trpí tak trochu Alzheimerem, to víte, když jste tak stár, nemůže vám paměť sloužit dokonale. Proto si od hodné mladé čarodějnice nechá čas od času připravit vzpomínkový nápoj, aby se mrkl, co dělá jeho mrtvá rodina a tak. Ale hlavně má nějaké nevyřízené účty s Královnou čarodějnic, která ho s posledním vydechnutím proklela a učinila jej nesmrtelným. Tedy jestli mu to vyloženě vadilo, to jsem z filmu nevykoumal. A to děj nepelášil jako splašený. Právě naopak. Pěkně piánko, žádné nervy, však zítra je taky den. V podstatě bych pojetí filmu připodobnil k celkem originální fantasy detektivce s četnými hororovými prvky, kde se hlavní hrdina, chránící lidstvo před škodlivostí čarodějnic, chce dopátrat, kdo má eminentní zájem na opětovném probuzení již po staletí mrtvé Královny čarodějnic. Samozřejmě tohle téměř "detektivní" pátrání je proloženo množstvím nadpřirozených jevů a výjevů, neomylně poznáte lumpa, co má v plánu obrátit svět naruby, stačí se jen pozorně rozhlédnout po hercích ve vedlejších rolích, a pokud máte fištrón, okamžitě vám to do cvakne. Akci nahrazuje režijní kreativita a atmosférické pojetí, které se táhne jako had celým filmem. Z vizuálního hlediska je film hodně dobrý pro oko kino diváka. Je to jen dobře. Spousta kvalitních digitálních triků diváka zabaví, přece jen občas bylo znát, že by film bylo potřeba rozpohybovat hutnou akcí, jenže na tohle tenhle film tolik neužije. Mnohem raději se uchyluje k vymýšlení toho, jak jinak diváka zabavit, než jen akčně. Sluší se dodat, že celý děj je přece jen o něco komplikovanější, než vyplývá z mého chatrného popisu. Ano, občas je trochu na usnutí, převažují však zajímavě řešené scény, v nichž vyniká Vin Diesel a jeho kvalitní herectví. On vlastně film zbavil "béčkovosti", i když tohle hledisko tak docela nevymýtil. Ale do vyloženě béčkového ranku tenhle film rozhodně nepatří. Nezlobil bych se, kdyby k Vinovi přiřadili pohlednou slečnu. Ve filmu se mihne pár krásek, ale čarodějnici, tzv.Vykradačku snů, co se kamarádí s hlavním hrdinou, zrovna vybrali tak, až poklopec stávkoval. A stávka není od slova stát. Prostě péro budete mít přimrzlé, že vám bude reagovat až na jaře. To mě asi nejvíc na tomhle fantasy mixu nasralo, pak ještě vadilo rozvláčné tempo. A nejcharismatičtější postava? Královna čarodějnic. Příznivci Vina Diesela ale rozhodně nebudou litovat, že se s ním vydali po stopách čarodějnic(e). 70% ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Slow and not-so-furious. Samotná myšlenka filmu sice není vůbec špatná, ale příběhově je film chudý na to jak vážně se tváří, hlášky nevycházejí ( snad na dvě), akce je až překvapivě málo a bohužel ani příliš neoslní ( 90. miliónový rozpočet se dal využit mnohem lépe). Ubrečené tři hvězdy, za to, že jsem při sledování netrpěl. Film je vhodný pro deštivé nedělní odpoledne pro celou rodinu. Do kina se chodit nevyplatí. Seventh Son byl o dvě třídy výše. 55% ()

Galerie (150)

Zajímavosti (10)

  • Vin Diesel (Kaulder) si film vysnil a přispěl k jeho vzniku. Vin Diesel je totiž velký fanoušek  hry "Dungeons a Dragons" (v ČR pod názvem "Dračí doupě"). "Dračí doupě" je desková hra, při níž je nejdůležitějsí fantazie hráčů. (Yoshitsune)
  • Škrábanec na obličeji Kauldra (Vin Diesel) ve finálním souboji v některých scénách mizí - především během jeho závěrečného setkání s rodinou je možné si této chyby všimnout. (dickens)

Související novinky

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

Kolikrát bude Vin Diesel lovit čarodějnice?

19.06.2015

Chystat pokračování nového filmu ještě před jeho premiérou už je dnes běžná věc. Některá studia dokonce plánují své ságy na mnoho let dopředu, většinou se to ale dělá u prověřených značek. Slyšeli… (více)

Underworld míří do Prahy

Underworld míří do Prahy

16.05.2015

S filmovou sérií Underworld to po třetím díle vypadalo bledě, ve čtyřce se ale vrátila Selene s tváří Kate Beckinsale (Letec) a zase bylo dobře. Není tedy divu, že se věčný boj upírů a lycanů chystá… (více)

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

Vin Diesel: Lovec čarodějnic

06.08.2014

Nedávno skončilo natáčení Rychle a zběsile 7 a Vin Diesel se tak mohl přesunout ke svému dalšímu projektu. Tím bude nadpřirozený akční thriller The Last Witch Hunter, ve kterém si plešatý bijec… (více)

Dwayne Johnson: Lovec démonů

Dwayne Johnson: Lovec démonů

02.09.2013

Hon na všelijaké ošklivé potvory a ježibaby je pořád v kurzu. Jeníčkovi a Mařence to šlo pěkně od ruky, Vin Diesel se čarodějnicím podívá na zoubek v akčním hororu The Last Witch Hunter a teď touží… (více)

Reklama

Reklama