Reklama

Reklama

Útěk z MS-1

  • Francie Lockout (více)
Trailer 3

Lidstvo našlo způsob, jak ochránit svět před zločinci. Ti nejhorší z nejhorších jsou drženi na místě, ze kterého není úniku. Mimo Zemi, uprostřed hlubokého vesmíru. Prezidentova dcera Emilie Warnock navštíví v rámci humanitární mise vesmírnou věznici MS One. Ale krvavá vzpoura vězňů z Emilie učiní to nejcennější rukojmí. Ven ji může dostat jen jediný člověk. Bývalý špičkový vládní agent Snow je svéhlavý a nekompromisní. Jeho současná pozice na špionážním trhu je, mírně řečeno, špatná - čelí obvinění ze spiknutí proti USA. Od prezidenta dostává jedinečnou nabídku: nový život a svobodu výměnou za záchranu první dcery Spojených států. Jenže v sázce je mnohem více… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (861)

Anderton 

všechny recenze uživatele

V spojitosti s týmto filmom sa často spomína na McLainea, Posledného skauta a Útek z NY, ale prečo preboha všetci zabúdajú na Rain mana??? Nielen v spojitosti s hlavným hrdinom a jeho pátraním po kufríku, ale rovno celým osadenstvom väznice...Vzhľadom na nulové umelecké ambície tohoto filmu mi dokonca chytrý Útek z NY na myseľ ani neprišiel. Lockout je fajn EuropaCorp oddychovka, v porovnaní s tými ostatnými, ktoré nemôžem ani zniesť, víťazí na celej čiare. Poteší starších priaznivcov VHS béčok z osemdesiatok, nie je to typický film do kín, zato je pre všetkých, od totálnych tupcov po inteligentov, túžiacich po občasnom guilty pleasure a Besson to vie. Snowova postava má určitý sériový potenciál, lenže vzhľadom na koniec mám obavy, že jeho nová VIP priateľka si ho bude držať príliš skrátka a obrúsi jeho drsný suchý humor. ()

BadoXXII 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je film až také veľké béčko s lacným príbehom, rýchlym strihom a príliš moderným vizuálom. Inak to má sympatického hrdinu, ktorého hláškovanie je podobne zábavné ako v Smrtonostnej pasci či v Poslednom skautovi. Útek z MS-1 je síce jednorázová, ale celkom príjemná záležitosť. Spomienka na hrdinov hláškujúcich s kadenciou guľometu. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Přechytřelé děti tu zase pláčou a otylými prsty utírají z klávesnice lupy napadané z prohrabování mastné kštice při úpěnlivém přemýšlení, co erudovaně pohrdavého sem zase napsat. A my, obstarožní otyloňové, s úsměvem vzpomínáme na doby, kdy film býval čistá zábava, protože tyhle egoistické, suchopárné kokotky ještě fotr utíral do záclony. Pohodová odreagovačka s ultrahláškujícím Gayem, založená na "originálním" nápadu Luca Bessona, který určitě neviděl Smrtonosné pasti ani Útěky ze všeho možného... No a co? Příjemně akčně stupidních devadesát minut mi aspoň nezpůsobilo otok mozku při psaní seriózní a strašně chytré filmové kritiky! ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Vypatlaný remake 80. let. Nebyla to vyloženě katastrofa, ono popravdě? čekal jsem víc… Guy je opravdu hodně nevyužitý herec dneška, kde dostává jenom takové splašky a když už čuchne k hlavní roli, tak sním někdo vyjebe, což mně jako spořádaného hltače podobných elementu neskutečně sere! Pearce má na víc a MS One není vyloženě shit, no nejsem hotový, jak jsem předpokládal, ehm. Prostě taková imbecilská sranda s kulervouci zapletkou, která neuspokojila moje ego, no 4/10 samozřejmě dám, protože vzpomínám na časy minulé, kde tyhle snímky plnili kina… né jak dneska. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Přesně ten typ filmu, který bychom v 90. letech milovali, ale dneska nám přijde jenom jako fajn jednohubka připomínající starý časy. Naštěstí je to ovšem jednohubka hodně zdařilá, která šlape od začátku do konce a člověk se nenudí. Guy Pearce hláškuje, Maggie Grace to sekne a akce je vzhledem k rozpočtu hodně dobrá. Jen ten záporák je slabší a nějaké velké akční finále bohužel taky chybí. Ale i tak hodně přijemná akční jednohubka. ()

Galerie (75)

Zajímavosti (23)

  • Ve filmu si jde všimnout že jeden z vězňů má airsoftovou zbraň, konkrétně se jedná o Maruzen airsoft CA870 CQB. (dc125)
  • MS-1 je i název pro sovětský lehký tank používaný ve druhé světové válce. (Jyrka)
  • Hlavní antagonisti, bratia sa volajú Alex a Hydell. Alek Hidell bolo falošné meno, ktoré používal Lee Harvey Oswald. (Pat.Ko)

Související novinky

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

Rodriguez a nový Útěk z New Yorku?

25.03.2017

Hollywood se už řadu let snaží zremakeovat Útěk z New Yorku. Béčková uberklasika nedávno vyhrála soudní spor, v němž vytřískala peníze z Útěku z MS-1 (prý šlo o neautorizovanou předělávku), a teď ji… (více)

Reklama

Reklama