Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Mandolína kapitána Corelliho (2001) 

Jelikož jsem nejdříve četl knihu, tak film mi přišel jako jedno velké americké klišé. Velké zklamání.

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Pseudointelektuální recenze na celou obrazovku ani nečtu. Sorry jako. Proto abych si zkazil den si stačí pustit TV nova nebo předběžné průzkumy volebních preferencí SPD. Pro mĕ byl Blade Runner obrovským pozitivním překvapením. Dokonalý audio vizuální orgasmus! Vtahující cyberpunková atmosféra s dobrým příběhem a dlouhými záběry, které jsem si náležitě vychutnával.

plakát

Nedotknutelní (2011) 

Za posledních pár let určitě nejlepší komedie co jsem viděl. Dlouho jsem se tak nesmál. Přitom se jedná o milý inteligentní humor.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Z tohoto dílu jsem byl vysloveně zklamaný. Jediný důvod podívat se na tento díl, je prvních a posledních 15 minut. Zbytek je pouhá zbytečná výplň, která má za cíl pouze vytáhnout z diváků peníze navíc. Akční scéna se sudy na divoké řece je trapná, nereálná a opravdu zbytečná. Na druhou stranu závěrečný souboj se Šmakem je opravdu povedený a vizuálně vyšperkovaný.

plakát

Gravitace (2013) 

První reálný 3D film, na který se dalo koukat a kde 3D technologie měla nějaký smysl.

plakát

2012 (2009) 

Dlouhu jsem neviděl větší pitomost. Chtěl jsem se podívat alespoň na efekty, které vůbec nejsou špatné, ale trvají všeho všudy 30 minut. Na tuhle stopáž bych film zkrátil a byl by to velice úspěšný krátký film. Jinak to je je trapárna největšího kalibru.