Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (13)

plakát

Kouzlo měsíčního svitu (2014) 

Stejně jako bez chemie nevyroste obilí a ani oranžový pomeranč, tak Woody nevykouzlí nic, bez chemie mezi hlavními postavami. Tři hvězdy a to jenom díky lehce vanoucímu vánku středomoří.

plakát

Gravitace (2013) 

úúúú 20% viděno černobíle bez zvuku a s italskými titulky

plakát

Líbáš jako ďábel (2012) 

V kině jsem dostal místo sýrovýho popkornu sladkej... znáte to? Totál mě vymňoukli se sladkým popkornem, měl jsem stochutí jim to zadupat do koberce. To je prostě..., prostě se to nedělá. Jo a ten film.... ten stál taky za hovno.

plakát

Apollo 13 (1995) 

Nemusím říkat, že jsme unavení. Země je čím dál větší!

plakát

Bez soucitu (2010) 

Další scénář, který napsal sám život ... a nebo sám John Travolta

plakát

Stmívání (2008) 

Viděno, slyšeno v dabingu, je to naprostá pecka pro lidi s mozkovou obrnou nebo nedostatkem mateřské lásky a nebo nedostatkem otcova spravedlivě přísného opasku. Na druhou stranu ne všichni lidi s mozkovou obrnou mají tak špatný vkus, nechci nikoho poškodit.

plakát

Devítky (2007) 

Představte si situaci, kdy se s váma rozejde přítelkyně, spálíte všechny věci co po ní zůstali. Dáte si crack, vypijete láhev whisky, bohužel sednete za počítač, a začnete psát scénář. Za chvilku vám dojdou nápady, a tak si zapnete televizi při tom si ještě jednou zapálíte a popijete, a ejhle dávají The office. Chvíli se na to díváte, a smějete se a přemýšlíte nad složitostí toho pořadu, a v tom vám v opilosti spadne ovladač, a přepne vám televizi na Gilmorova děvčata zrovna ve chvíli, kdy tam ta tlustá herečka prožívá depresi z neumytých hrnců. Je vám jí tak líto, že si nikdy nezahraje nic pořádnýho jenom samý tlustý kuchaře nebo tak něco, že ji prostě musíte do toho scénáře vtlačit. Na konec tohoto bláznivého večera si zapnete Dooma II. , napíšete IDDQD a co se nestane, jste Bůh. Tak přesně tohle se stalo při psaní tohodle veledíla. :))

plakát

Bastardi (2010) 

Nevím jestli si mistr Magnusek uvědomuje, že aby se dostal do prostřeno , musí aspoň něco umět. To není jen tak, týden jíst zadarmo. Člověk si to musí zasloužit.