Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (163)

plakát

LOL (2012) odpad!

Už nikdy nechci v životě vidět něco podobného. NIKDY!!!

plakát

Jupiter vychází (2015) 

Přesně jak jsem si myslel u Atlasu mraků. S Wachowskými to jde od desíti k pěti, resp. od pěti ke dvěma (a jestli to tak bude pokračovat dál, odpadu se nevyhnou). Na Jupiteru je vše špatně, příběh, herecké výkony, hudba, dialogy jako z telenovel a i ten vizuál už není dnes ničím překvapující. Mila je opravdu strašná, Channing jakbysmet. Takže rada na závěr pro bratra se sestrou zní: Už se na to vykašlete!

plakát

Konečně doma (2015) 

Nebýt tam ústřední postavou absolutně protivná, naprosto nepříjemná a příšerná potvora (a nemyslím tu mimozemskou), dal bych 4. Ale už dlouho mě nikdo tolik nerozčiloval jako tahle děsná holka a její pouť k mamince. Zbytek ucházející a standardní, občas i vtipné, příšerky fajn.

plakát

Zprávy TV Onion (2008) 

Steven Seagal je Drtikul! Více netřeba dodávat :-)

plakát

Dokonalá bouře (2000) 

V podstatě jen v krátkosti. Film je výtečný, za čisté čtyři hvězdy, protože herecké obsazení a výkony za méně nejsou. A ta pátá je za Jamese Hornera. Ve výsledku plný počet, Petersonova velmi vydařená práce! A miluju Diane Lane

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Jestli jsem se těšil na začátek třetího dílu, věděl jsem proč. Tomu říkám úvod. Být celý film jen o Šmakovi a jeho ničení, vůbec bych se nezlobil. Ale i když na plátně moc nepobyl, stálo to za to. A pokud se u druhého dílu Peter ničím nezdržoval, tak tady to platí dvojnásob. Celý film je fakticky jedna velká bitva, ostatně jak jinak, jak už název sám napovídá. A opět i tady platí, že poslední díl je ten nejlepší. Takže sbohem Středozemě, budeš mi chybět.

plakát

Železná srdce (2014) 

Od začátku to bylo hodně silný. Fury je celkem realisticky zobrazován, takže občas připomene Vojína Ryana, ale kupodivu ne tak emotivně. Nicméně veškerá radost končí příjezdem na křižovatku, kde se má odehrát finále. Po tomto si říkám, jak je možné, že válka trvala tak dlouho. Němci kolem nepojízdného tanku běhají jako tupé stádo před porážkou, nejsou schopni zlikvidovat polomrtvou posádku tanku a tank samotný ani pomocí panceřových pěstí. Takže batalion 300 mužů se radši nechá takhle pitomoučce skoro rozprášit. No nebýt toho konce, byla by to válečná pecka jak víno. Ale takto jen slabé čtyři hvězdy.

plakát

Strážci Galaxie (2014) 

Vážení a milí Avengers, seberte si svých pár švestek a vraťte se tam, odkud jste přišli. Protože Strážci Galaxie, to je teprve parta k pohledání! Je to vtipné, je to akční, má to spád. Až se mi nechce věřit, že patří k Marvelu. Já nevím, co přát si víc...

plakát

Rok jedna (2009) 

To si Jack Black neumí nebo snad nemůže vybírat? Řekněme, že potenciál by byl, ale výsledek? No strašlivá nuda, tedy až na pár scén... Zlatý RRRrrrr!