Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Romantický

Recenze (59)

plakát

Lucy (2014) 

Po vcelku zajímavé dynamice první poloviny filmu, druhá poněkud zklame... Člověk se neubrání myšlenkám na J. Deppa a Trascendenci, a celý závěr je tak trochu zklamáním, nicméně poměrně zajímavý snímek , se slušnými hereckými výkony , ve kterém Freeman konečně dostal víc řádek scénáře, než jeho obvyklé dvě věty následované mohutnými titulky v závěru filmu ...

plakát

Sex Tape (2014) 

ˇučel splnilo, kino se řezalo smíchy a to stačí k dobré atmosféře:) větší propagandu Applu jsem v životě neviděla, ale i to se dá brát jako vtipná složka, Segela mám opravdu ráda a bez něj by film stál vážně za starou belu.

plakát

Enderova hra (2013) 

Bez knižní předlohy se divák poněkud ztrácí v kolotoči zmateného dějového vývoje, zajména pak závěr působí dojmem totální nepatřičnosti. Osekat knižní předlohu musí skoro každý filmový tvůrce, ale dá se to udělat i s elegancí a inteligencí.

plakát

Hostitel (2013) 

Líbila se mi dva roky zpátky knížka, tak by bylo špatné, kdybych na filmu nenašla nic pozitivního, trochu to přehnali s futuristickou stříbrnou výbavičkou, taky pokud si správně vzpomínám tak Mel i druhá verze Wandy měly být poměrně hezké holky, ale co už. Líbí se mi, že narozdíl od většiny pro pány "nudných příběhů" ,z tohoto se při zfilmování nepokusili udělat neuvěřitelně vykonstruovanou "akčňárnu". Takže proč ne.... na večer s kamarádkami ideální. Soundtrack na jedničku :)

plakát

Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic (2013) 

Jeníček s cukrovkou? tuna nechutnýho bunce, rozšplíchaná krev, orgáný co lítaj vzduchem, usekaný hlavy.....super:) Všechny bílý čarodějky pomřou (Mařenku fakt mezi ně moc nepatří), ke konci jsou ty souboje trochu nudný, ale přežít se to dá...balící hláška dne: "You have....my pumpkin" :D

plakát

Mrtví a neklidní (2013) 

Zasmála jsem se u toho dost a dost :D Sympatická komedie s nevtíravým humorem, už volba jmen hlavních postav je vtipnou hříčkou . Jedna skvělá hláška střídá druhou:) Co se týče do sofistikovanosti zápletky - no comment, ale kvůli tomu jsem si to nepouštěla takže žádné zklamání.

plakát

Wolverine (2013) 

Asie jako taková mě sice fascinuje, nicméně k wolverinovi mi jaksi nesedlo. A ten způsob jakým mu "odebírali schopnost " skrze useknuté drápy se mi jevil pochybným, každopádne Hugh Jackman je skvélý herec a vizuálně to bylo dobře zpracováno takže 3,8 :)

plakát

Anna Karenina (2012) 

Možná je to tím, že se mi v podstatě hnusí hlavní hrdinka a to už od přečtení ( podobně to mám s paní Bovaryovou), nicméně se mi tato verze příliš nezamlouvala. Nehledě na krásné kostýmy a choreografii, film příliš sází na obecnou znalost příběhu, kompozice je roztříštěná a člověk se snadno ztrácí...

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Nepatřím sice k nějakým fanatikům, ale musím přiznat, že jsem se na Hobita velmi těšila, zvlášť po přečtení Tolkienovy předlohy. Jediné v čem mě film zklamal bylo, že bylpouze jednou částí, klidně bych zvládla maraton obou částí dohromady kdyby to šlo:) Líbí se mi hravá atmosféra oproti Pánovi prstenů, i když mám pocit, že filmaři se snažili o co nejakčnější podívanou:) a samozřejmě krásné novozélandské scény doprovázené typickou hudbou nikdy nezklamou:D už se těším na pokačování...

plakát

Královská aféra (2012) 

Velmi realisticky ztvárněná historická událost. Z Dánské produkce jsem toho zatím moc neviděla, ale asi si po dnešku něco dohlledám:) Víte jak malé holčičky chtějí být pronceznami? Myslím, že po tomto filmu je jasné, že by nikdo nepřál malé holčičce být opravdovou pronceznou. Někde jsem se kdysi dočetla, že dánský král Frederik unikl neštovicím a byl tak schopný vládnout...alespoň už vím proč :) Téma pokrytectví církve zdá se býti nevyčerpatelným.