Reklama

Reklama

Když se Jay (Jason Segel) a Annie (Cameron Diaz) poprvé poznali, byly jejich vzájemné city opravdu velice silné – ale o deset let a dvě děti později by jejich láska potřebovala poněkud povzbudit. Aby obnovili svou vášeň, rozhodnou se – protože proč ne? - natočit si video, ve kterém během nepřerušeného tříhodinového natáčení vyzkoušejí všechny pozice z knihy o sexu. Zdá se to jako skvělý nápad – než zjistí, že jejich nejsoukromější nahrávka už jaksi není soukromá. V sázce je jejich pověst a velice dobře si uvědomují, že stačí jediné kliknutí a budou obnaženi před celým světem – a to doslova. A přestože je výsledkem jejich honby ve snaze získat zpátky svou nahrávku noc, na kterou ani jeden z nich nikdy nezapomene, zjišťují, že jejich video může světu odhalit mnohem více, než vůbec tušili. (Falcon)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (440)

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem nikdy nebyl fanouškem Cameron Diaz. Jako žena mi moc atraktivní zrovna nepřipadá. Nicméně kdo by neměl rád Jasona Segela že? Vždyť to je nejlepší postava z HIMYM. Příběh o páru co si natočí sex a pak díky jedné chybičce je online. Well... Zaprvé hezká reklama na Apple už od začátku. Zadruhé není to tak zábavné jak to zní. Škoda, myslím že potenciál tam byl velký, ale jako komedie nic moc. (45 %) ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ariel Hakuna Matata. Vtipy sú hviezdne! Segel a Stoller vedia vypotiť naozaj hviezdne situácie a poriadne ich vypointovať. Celá scéna v dome Roba Loweho, je najlepšia časť celého filmu. Poteší úloha u mňa výborných vedlajšákov Corddryho a Kemper. A čo sa týka Segela, ten bol vždy sympoš a Diazová vyzerá na svoj vek naozaj úžasne. Jej zadok a nohy a bradavky.... ako minimálne za toto filmu dáte nejakú tú hviezdu navyše. Problém je v dramatizácií a v príbehovej línií. Všetko to pôsobí ako skeče pozliepané na seba, stojace na veľmi prostoduchej zápletke. Tá ku koncu ( ako obvykle) prestáva byť funkčná a začína byť skôr otravnou. Rovnaké je to aj s tempom filmu. To je dakedy rýchle, inokedy neuveriteľne ťažkopádne. A tento kontrast vytváral hluché miesta, aj keď sa im snažili tvorcovia vyhnúť. Charaktery majú len hlavný hrdinovia. Ostatný sú tam len do počtu. V konečnom dôsledku je akákoľvek komédia s Jasonom Batemanon vtipnejšia, trefnejšia a príbehovo a žánrovo zmysluplnejšia. Ale oproti iným brakom som sa na tomto naozaj niekoľko krát fantasticky zasmial. Možno trocha nadhodnotené, ale bavil som sa. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Přemýšlím nad tím jestli Sex Tape viděli čeští distibutoři než jej koupili. Často se píše o některých komediích že jsou nevtipné a že se v nich člověk nemá čemu smát. To je ovšem kritika, která je někdy přitažená za vlasy. TOHLE je to totiž TEN film, ve kterém se divák nemá čemu smát a vlastně na to kouká jen pro to, že je mu těch herců líto. Scénář Nicholas Stoller? Nejděsivější jsou ty okamžiky, kdy postavy komentují vše co právě dělají nebo co se právě chystají udělat. Hvězdičku uděluji za to, že ve filmu zazní hodně ohulený Angel of Death od Slayer! A poté následuje ještě Expendable Youth. 20% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

když si odmyslím,že oba hlavní hrdinové se většinu času chovají hodně mimo realitu (minimálně tu evropskou),řeší věci tak jak je řeší (příčetný jedinec by jednal jinak) a i přes to,že mají doma snad i ledničku od applu a rozdávají ipady na potkání,neovládají ani základní věci,zbyde mi poměrně nevtipná "komedie",u které jsem se zasmál za celou dobu asi 3x,přičemž víckrát jsem si spíš říkal WTF (hončika se psem,...).Od začátku bylo jasné,že i přes peprný název nemůže divák čekat žádný hardcore,ale přesto bych od pánů Segela a Stollera čekal víc.Bohužel Segel v posledních letech spadl do škatulky,kterou si sám sobě vytvořil v posledních sériích HIMYM a místo toho vtipného je po většinu dobu tím otravným (a tady navíc i nahým).Jediným pozitivem pro mě je Cameron,která je pro mě stále přitažlivá i přesto,že mi není padesát.Bohužel full frontal se nekoná a i pro ní platí,že v poslední době nevolí filmy zrovna moudře...40% ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Opět případ, který se poslední dobou opakuje u řady komedií z americké produkce - trailer naláká na úplně úžasný film, ale ve skutečnosti, to, co v něm bylo, bylo to jediné úžasné z celého filmu a zbytek stál za starou belu. Např. si vzpomenu Ted nebo Neighbors, i když tyhle byly aspoň na ty 3*. Tohle byla jedna dlouhá nezáživná podívaná na nahou prdelku Diazky a nahý zadek Jasona s asi dvěma dobrými místy jako když se vloupali do centrály youporn. 1,5* ()

Galerie (56)

Zajímavosti (10)

  • Rob Lowe (Hank) si v roku 1989 zažil vlastnú aféru s jeho chúlostivou kazetou, ktorá sa dostala na verejnosť. (Crybaby)
  • Všechna počítačová zařízení z filmu pochází od firmy Apple. (URBAN)

Reklama

Reklama