Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Zajímavosti k filmům (11)

Legendy kriminalistiky - Heparinový vrah

Legendy kriminalistiky - Heparinový vrah (2019) (epizoda)

Při nahraných záběrech/dramatizaci z nemocničního prostředí by vrah měl vstřikovat heparin do infuze nebo přímo do žíly, ovšem v záběrech ho aplikuje do nádoby s vodou, která se používá ke zvlhčení prodávaného kyslíku. Pokud by to tak vrah ve skutečnosti dělal, pacient by heparin inhaloval.

Je to i můj život

Je to i můj život (2009)

Na konci filmu odjíždí advokát v autě se svým psem. Žádný člověk s aktivní epilepsií nemůže vlastnit řidičský průkaz i přesto, že má k dispozici asistenčního psa.

Rocky Horror Picture Show

Rocky Horror Picture Show (1975)

Když se režisér a scenárista filmu Jim Sharman dozvěděl o plánovaném remaku, prohlásil, že je přesvědčen, že původní kvalita filmu se už nedá zopakovat. Nakonec ale uznal, že remake může mít svou sílu a hodnotu.

Zápisky mladého doktora

Zápisky mladého doktora (2012) (seriál)

Nejedná se o povídky smyšlené, nýbrž autentické, které prožil jejich autor Michail Bulgakov po dokončení studia medicíny, kdy byl poslán do zapadlé nemocnice v letech 1916-1917.

Zápisky mladého doktora

Zápisky mladého doktora (2012) (seriál)

Danie Radcliffe byl jako čtenář děl Michaila Bulgakova nadšený, že se mohl stát součástí tohoto seriálu.

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Na premiéru filmu přišlo všech pět Perronových dcer, matka Carolyn (ve filmu Lili Taylor) ovšem nikoli. Řekla, že stejně, jako se už nikdy nepodívá na dotyčnou farmu, nikdy nechce ani vidět tento film. Nechce se zabývat ničím, co by v ní mohlo vyvolávat vzpomínky.

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Nejstarší dcera Perronových Andrea napsala o zážitcích a životě v domě dvoudílnou knihu "House of Darkness, House of Light".

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Trýznění rodiny Perronových ve skutečnosti trvalo dlouhých deset let.

V zajetí démonů

V zajetí démonů (2013)

Film končí štastně, ve skutečnosti ale byli Warrenovi požádáni rodinou Perronových, aby odjeli, když se po jejich příjezdu začalo vše ještě zhoršovat.

Reklama