Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Geniální, naprosto geniální. Na mě moc animací, trochu mě zklamalo že skřeti jsou uděláni počítačově ale i tak to na konečném efektu nic nezměnilo a nepřipravilo mě to o konečný prožitek z filmu.Jednoznačně pět *****.

plakát

Něco na té Mary je (1998) 

Mě tento film vůbec neoslovil, od začátku mi připadal hodně zmatenej. Jediná hezká věc na tomto filmu je asi jen Cameron Diaz.

plakát

„Marečku, podejte mi pero!“ (1976) 

"Hliník se odstěhoval do Humpolce", film který přetéká výbornými hláškami a vtipy. Jeden z těch starých českých filmů který zůstal v srdcích našich rodičů a ve mě také.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Strhující dílo které se jen tak nevidí. Jared Leto se na roli narkomana opravdu hodil. Stejně tak výkon Ellen Burstyn mě naprosto odrovnal. Je ale smutné že tento film se odehrává po celém světě jen s jiným dějem ale často končí ještě hůř.

plakát

Mr. Bean (1990) (seriál) 

Rowan Atkinson je vtipu král.

plakát

Simpsonovi (1989) (seriál) 

Trochu se omlouvám za ty čtyři hvězdy ale shlédnul jsem jen pár dílů ale i ty ve mě utvrdily že se dívám na opravdu promyšlený humor který se mě líbil ale nedal mi tolik síly abych se začal dívat na další díly.

plakát

Bratrstvo neohrožených (2001) (seriál) 

Strhující a úžasně natočený seriál který nemá ve válečném žánru obdoby. 9. část (Proč bojujeme?) je asi moje nejoblíbenější. Objevení koncentračního tábora a následně užaslý pohled ve tvářích herců ve mě zanechali tak velký dojem že jsem dlouho potom přemýšlel o lidském barbarství.

plakát

Čelisti (1975) 

Drtivé většiny horrorů nebo thrillerů mě vůbec nevylekají protože tam jsou často věci které se nemůžou stát nebo události které se nemohou přihodit. Ale tento Horror/Thriller je něco naprosto jiného. Útoky žraloků se stávají po celém světě, takže se to může přihodit i nám. Proto je tento film tak děsivý protože žralok je skutečný a opravdu útočí. Občas když se na tento film podívám pořád my při té známé hudbě běhá mráz po zádech. Kdo má náladu se bát tak je tento film přímo pro něj.