Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Staňte se svědky příběhu z fiktivní země Monsterland - dobrodružství El Superbeasta, vyvrženého mexického zápasníka a jeho sestry a žhavé družky Suzi-X, jak se spolu postaví ďábelskému zlosynu Dr. Satanovi! Jedná se o adaptaci komiksu z mozku Roba Zombie, ten se navíc ujmul i produkce a celý projekt se odehrává pod jeho křídly. (ČSFD.cz)

(více)

Recenze (216)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Jak co. Něco je geniální, něco zase nic moc, něco je naopak strašně trapné, většina humoru je taková dost pubertální... Dost podobně jsem to měl i u písniček, z čehož některé se mi líbily úplně, jiné jen trefným textem a další mi zase přišly spíš trapné. Prostě takový rozporuplný průměr, který sice ukáže hromadu krve, koz a zadků, úchyláren, potvor a šílený děj, ale pořádný cit pro absurdní humor mi tam jaksi chybí. A vlastně i víc nápadů. Rád jsem to viděl, špatné to určitě nebylo, ale že bych z toho byl nadšený... 3* ()

anderson 

všechny recenze uživatele

ZOMBIEho zvrátené fantázie sú týmto počinom zvečnené aj v žánri animovaného filmu a treba podotknúť, že nepoznajú nijaké medze. ROB evidentne našiel inšpiráciu v raných dielach RALPHa BAKSHIho a dal si záležať aj na postmoderných hrách s formou a obsahom. Nemám animáky príliš v láske, ale tento som akceptoval. Deti (minimálne) pod 15 rokov by to ale sledovať nemali. (25.9.2009) ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Neznám šílenější a ulítlejší kousek z minulého roku. Ještě mě čeká Černej Dynamit, tak uvidíme, ale titul největší wtf zážitek asi novému animáku Roba Zombieho nepřebere. Citace všeho možného neberou konce, scénky jako "Houston, we no longer have a problem" a další zůstanou v paměti hodně dlouho, písničky popisující právě probíhající děj sice po chvíli začnou iritovat, na druhou stranu se člověk dozví, že po vzoru Japonců se nemusíme stydět za masturbaci u animáků. Místy animák připomíná mix manga a soft porna, místy zase mix zombie hororu a filmu Kam orli nelétají. Nebyl jsem ze Superbeasta bůh ví jak vystříkán, ale ani jsem se jedinou minutu nenudil. Jedno však filmu nevezme nikdo, postava El Superbeasta je nezapomenutelně namluvena. ()

genetique 

všechny recenze uživatele

Wooohou! Exkluzívne chutne-nechutná zverina, ktorá nemá konkurenciu! Už len z toho dôvodu by to chcelu aj štvrtú hviezdičku, pretože Rob Zombie sa jednoducho neserie, a keď ho niekto naserie (neúspech remake/prequelu Halloweenu - kvôli producentským ťahaniciam za nitky počas výroby filmov už nejeden režisér predsa skončil skoro na psychiatrii), tak sa vie aj takto vybúriť. A stojí to za to. Príbeh aj celkové spracovanie je poriadna gýčovina, do každej scény sú úchyloviny a pokus o vtip doslova pretlačené a Zombie mohol dať príbehu trošku vydýchnuť. Ale s jeho následným učlovečením by prišlo asi iba zbytočné sklamanie a scény plné klišé, takže som asi nakoniec rád, že sa z toho stalo takéto bláznovstvo. 70%. ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

rob zombie by mal robiť asi animáky, lebo superbeasto sa mi z jeho filmografie páči najviac. správne nekorektný čierny a sexistický humor, kopec citácií a miera postmodernity až taká, že vyslovene bez znalosti žánru horor bude pozeranie tejto šialenej jazdy (mne pripomínajúcej skvelý seriál Superjail) značne chudobnejšie. skvelé ironické hudobné doprevádzanie a plejáda úchylných nápadov (potkany z hemeroidu...) a to všetko v ľahko naivnej animácii, ktorá to vhodne korunuje na zombieovský superbrak kultových kvalít. každá dekáda musí mať jeden zvrátený animovaný celovečerák. beavis & butthead...south park...superbeasto... ()

Galerie (24)

Zajímavosti (6)

  • Jméno hlavní postavy El Superbeasta je odkazem na jeden z nejúspěšnějších songů Roba Zombieho s názvem „Superbeast“. (Mefistofelle)

Reklama

Reklama