Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

castor 

všechny recenze uživatele

Využívá to podobné situace, sází na totožné vtipy, ale rozdíl je kromě jiného ve výrazně horší režii, která nedokáže přijít s něčím „jiným“, protože hoši už jednou o panictví přišli. Chlapci nám lehce zestárli, mají za sebou rok univerzity, léto si chtějí pořádně užít, k čemuž poslouží dům na pláži. Leccos je jinak, ale tak nějak pořád stejně.. každý se někam (ne)posunul, příjezd Nadii z Czechoslovakia se blíží, jenže náš znásilňovač koláčů se v dané stránce moc nezlepšil. Jednička byla (když si uvědomíme, k jaké cílové skupině směřovala) vtipná, svěží i roztomilá, dvojka je těžkopádná, mdlá, vtipná jen ojediněle. A dost doslovná. ()

Macejko 

všechny recenze uživatele

Prcičkovská partia mi prirástla k srdcu. Keď som si po dlhšej dobe od videnia jednotky pozrel dvojku, mal som nádherný povznesený pocit, akoby som sa stretol so starými priateľmi. Presne také sú druhé (a samozrejme aj prvé) Prcičky: sú ako stretnutie s kamarátmi. Príjemné, sympatické a na došťanie vtipné. Dúfam, že v trojke sa dostaví rovnaký pocit. ()

Reklama

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack David Lawrence: 1. Every Time I Look For You - Blink 182 [3:06] ,2. Scumbag - Green Day [1:44] ,3. Bring You Down - Left Front Tire [2:30] ,4. Vertigo - American Hi-Fi [2:12] ,5. (I'm Gonna) Split This Room In Half - Uncle Kracker [3:04] ,6. Be Like That - 3 Doors Down [3:57] ,7. Good (For A Woman) - Alien Ant Farm [2:28] ,8. Always Getting Over You - Angela Ammons [4:07] ,9. Cheating - Jettingham [3:47] ,10. Smokescreen - Flying Blind [3:34] ,11. Phoebe Cates - Fenix*TX [3:40] ,12. Susan - The Exit [3:13] ,13. Fat Lip - Sum 41 [3:01] ,14. I Will - Lucia [4:25] ,15. Halo - Oleander [4:43], ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

American Pie 2 aneb Prcičky znova. Z předchozího dílu se vrací všichni. Herci zopakovali svoje role a opět je to pecka. Po prvním roce na Výšce, kdy už nejsou panicové tak řeší další problém. Který s předchozím problémem má toho dost společného. Kluci odjíždějí na pláž a v pronajatém domě rozjedou párty. Opět jsou tu humorné scény, trapasy a vulgarismy po celou dobu. Sprosté, vtipné, boží. Díky scéně v baráku lesbiček říkám, že tohle je asi nejlepší díl trilogie American Pie. Pří té scéně jsem se nemohl přestat smát. "Velice originální Stývne." "Neříkej mi Stývne!" :-D ( 78 procent ) ()

Jiří K. 

všechny recenze uživatele

Tenhle typ komedie určitě není moje krevní skupina, ale: U akčního filmu očekávám akci, u hororu se chci bát, u romantického filmu chci bulet a když se dívám na komedii, chtěl bych se minimálně usmívat - nikoli naopak. To se mi v tomto případě splnilo a já dávám čtyři hvězdičky. Rozhodně lepší než jednička. Málem jsem si však nevěřícně ukroutil hlavu nad spektrem hodnocení většiny zdejších komentátorů, když jej srovnám s jejich hodnoceními u filmů stejného nebo podobného žánru. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)

Reklama

Reklama